Strakke trailer oorlogsfilm '1917' van 'Skyfall'-regisseur Sam Mendes!

Strakke trailer oorlogsfilm '1917' van 'Skyfall'-regisseur Sam Mendes!

In één shot is 1917 opgenomen.

Hij maakte al films als Skyfall, Spectre en American Beauty en nu komt Oscarwinnend regisseur Sam Mendes met een oorlogsfilm die zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog. Een nieuwe trailer voor 1917 is verschenen om je te doen overtuigen de film te aanschouwen in de bioscoop!

1917 - een film in één shot zoals Birdman uit 2014 - speelt zich af op het hoogtepunt van WOI. Schofield en Blake, twee nog jonge Britse soldaten, krijgen een missie toegewezen om een boodschap over te brengen. De onmogelijke missie betekent een race tegen de klok als ze het vijandelijk gebied moeten oversteken om ervoor te zorgen dat een dodelijke aanval wordt gestopt en daarmee het leven wordt gered van de broer van Blake en nog eens honderden andere soldaten.


Er zijn belangrijke rollen voor onder meer George MacKay en Dean-Charles Chapman en bijrollen voor grote namen als Richard Madden, Benedict Cumberbatch, Colin Firth en Mark Strong. De film wordt op 9 januari door WW Entertainment in de Nederlandse bioscopen uitgebracht.

Eerder deze week verscheen al een mooie featurette over de totstandkoming van deze unieke film.

NieuwsFilm

meest populair