Trailer voor 'Friends: The One With The Anniversary'

Trailer voor 'Friends: The One With The Anniversary'

Het feest voor het 25-jarige bestaan.

Op 22 september 1994 verscheen de allereerste aflevering van de sitcom Friends op de zender NBC. Om het 25-jarige bestaan te vieren stuurt Warner Bros. Pictures een ware Friends-eventfilm ook de Nederlandse bioscoopzalen in. Hieronder zie je de eerste beelden in een vluchtige trailer.

In Friends 25: zie je iconische afleveringen, exclusieve interviews en nog nooit eerder vertoonde beelden voor het eerst naar het grote doek, in de allerbeste beeldkwaliteit. Het wordt dus weer een dolle boel met Ross (David Schwimmer), Rachel (Jennifer Aniston), Joey (Matt LeBlanc), Monica (Courteney Cox), Chandler (Matthew Perry) en Phoebe (Lisa Kudrow)!


Friends 25: The one with the anniversary wordt alleen op zondag 20 oktober op het witte doek vertoond in vele bioscoopzalen in Nederland. De serie werd bedacht door David Crane en Marta Kauffman en is nog steeds een van de populairste herhalingen op televisie en on demand. Ga jij hiervoor naar de bioscoop?

Birds of Prey
Overigens verscheen niet geheel toevallig onderstaande poster voor Birds of Prey online, in een Friends-jasje. Beide producties komen van Warner Bros.



NieuwsFilm

meest populair