Horror-sequel 'Escape Room 2' vindt hoofdrolspeler

Horror-sequel 'Escape Room 2' vindt hoofdrolspeler

Het eerste deel wist eerder dit jaar 155 miljoen dollar binnen te slepen.

Collider weet vandaag te melden dat Isabelle Furhman een van de hoofdrollen zal spelen in Sony Pictures' Escape Room 2, een vervolg op de eerder dit jaar verschenen pyschologische horrorfilm Escape Room. Furhman zal te zien zijn naast Taylor Russell en Logan Miller, die net als in het eerste deel de rollen van respectievelijk Zoey en Ben zullen spelen.

Fuhrman is zeker geen vreemde binnen de horror- en thriller-genres. Zo brak ze door met haar indrukwekkende hoofdrol in Orphan uit 2009, maar was ze ook te zien in films als The Hunger Games, Cell en Dear Eleanor.

Race tegen de klok
De eerste film gaat over zes vreemdelingen die moeten zien te overleven in de meest erbarmelijke omstandigheden. Als ze niet op tijd de juiste aanwijzingen vinden om te ontsnappen naar een nieuwe ruimte binnen de 'escape room', komen ze op bloederige wijze om het leven.

Adam Robitel, die het eerste deel regisseerde, keert terug voor de sequel. Neal Moritz zal produceren. De film zal naar verwachting in november 2020 wereldwijd de bioscopen bereiken.

NieuwsFilm

meest populair