Gaaf! Martian Manhunter zat in Snyder-versie 'Justice League'

Gaaf! Martian Manhunter zat in Snyder-versie 'Justice League'

Weer een nieuwe onthulling van de DC-film!

Een nieuw storyboard van Zack Snyder voor Justice League laat zien dat ook Martian Manhunter in zijn versie van de film zou hebben gezeten. We zien op de storyboards dat General Swanwick, gespeeld door Harry Lennix, verandert in de Martian Manhunter, waarmee fantheorieën dat het personage in werkelijkheid de alien J'onn J'onzz was waarheid blijken te zijn.

De onthulling volgt opmerkelijk genoeg op een moment dat fans dachten zo'n beetje alles te weten over de Snyder-versie van Justice League. Duidelijk is nu eens te meer dat de versie van Joss Whedon echt totaal anders is dan wat Snyder voor ogen had, voordat hij met het project stopte wegens familieomstandigheden.

Martian Manhunter
Op het storyboard zien we dat Martha Kent langsgaat bij Lois Lane. Dat zet een nieuwe scène op waarin we zien dat Martha het appartement verlaat en verandert in de Martian Manhunter, alvorens ze verandert in General Swanwick. De scène werd vervangen door een klein karaktermoment waarin Martha Lois "thirsty" noemt. Volgens Snyder was alles al gefilmd van de scène, behalve het stuk waarin we Lennix zelf zien.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair