Video

Stevige Red Band-trailer voor 'Zombieland: Double Tap'

Komt deze film niet iets te laat?

door Bram de Groot om 17:08 in Video
In 2009 verrijkte regisseur Ruben Fleischer (Venom, 2017) het zombiegenre met de actiekomedie Zombieland, met een verhaal van Rhett Reese en Paul Wernick, schrijvers van onder meer de Deadpool-films. Nu tien jaar later verschijnt Zombieland: Double Tap in de wereldwijde bioscoopzalen. Komt dit vervolg misschien niet net iets te laat uit?

Eén ding is in ieder geval zeker: alle bekende gezichten zijn terug, met Woody Harrelson als Tallahassee, Emma Stone als Wichita, Jesse Eisenberg als Columbus en Abigail Breslin als Little Rock. Nieuwe rollen komen van onder meer Rosario Dawson, Zoey Deutch en Avan Jogia. Na het zien van onderstaande Red Band-trailer kun je waarschijnlijk beoordelen of je zin hebt in dit tweede deel.


In Double Tap zijn Columbus, Tallahassee, Wichita en Little Rock verhuisd naar het Amerikaanse binnenland. Ze moeten het opnemen tegen geëvolueerde zombies, mede-overlevenden en de groeipijnen van de sneaky geïmproviseerde familie. Vanaf 21 november in de Nederlandse bioscoopzalen!

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bobby Z

Avatar

Oojaa !!! zoveel zin in !!

Overlord

Avatar

Zeker zin in !

Blablazer

Avatar

Ziet er heerlijk gestoord uit deze wil ik graag zien.

Gigan72

Avatar

Deze ga ik zeker wel bekijken in de bios.

Sunspot

Avatar

Ga het wel kijken, sowieso voor Woody Harrelson, ws beste van deel 1, die ik dus niet kon afkijken, verveelde hard naar het einde toe, of ik heb op het verkeerde moment uitgezet, maar goed, nooit meer afgekeken, zal het voor de nieuwe film weer is proberen.

Sunspot

Avatar

^

Sowieso wil ik weten of de Twinkies zijn gevonden (niet zeggen!), dus daarvoor moet ik het ook nog uitkijken haha

deregtx

Avatar

@Sunspot Tuurlijk zijn die Twinkies gevonden. Heb je Abigail Breslin gezien? Die is er niet magerder op geworden..

NieuwsFilm

meest populair