Stevige Red Band-trailer voor 'Zombieland: Double Tap'

Stevige Red Band-trailer voor 'Zombieland: Double Tap'

Komt deze film niet iets te laat?

In 2009 verrijkte regisseur Ruben Fleischer (Venom, 2017) het zombiegenre met de actiekomedie Zombieland, met een verhaal van Rhett Reese en Paul Wernick, schrijvers van onder meer de Deadpool-films. Nu tien jaar later verschijnt Zombieland: Double Tap in de wereldwijde bioscoopzalen. Komt dit vervolg misschien niet net iets te laat uit?

Eén ding is in ieder geval zeker: alle bekende gezichten zijn terug, met Woody Harrelson als Tallahassee, Emma Stone als Wichita, Jesse Eisenberg als Columbus en Abigail Breslin als Little Rock. Nieuwe rollen komen van onder meer Rosario Dawson, Zoey Deutch en Avan Jogia. Na het zien van onderstaande Red Band-trailer kun je waarschijnlijk beoordelen of je zin hebt in dit tweede deel.


In Double Tap zijn Columbus, Tallahassee, Wichita en Little Rock verhuisd naar het Amerikaanse binnenland. Ze moeten het opnemen tegen geëvolueerde zombies, mede-overlevenden en de groeipijnen van de sneaky geïmproviseerde familie. Vanaf 21 november in de Nederlandse bioscoopzalen!

NieuwsFilm

meest populair