Algemeen

Creepy zeemeermin in trailer en op posters 'Mermaid Down'

Een lekker simpel B-filmpje voor een avondje relaxen op de bank?

door Arjen Rooseboom om 06:00 in Algemeen
Zo af en toe duikt er eens een onbekende (foute) titel op die we het waard vinden om even te vermelden, zoals vandaag. Hieronder kan je de officiële trailer en drie posters bekijken van de fantasyhorror Mermaid Down uit de koker van distributeur Archstone.


In de tweede prent van acteur, schrijver en regisseur Jeffrey Grellman zijn de belangrijkste rollen voor de relatief onbekende Alexandra Bokova, Burt Culver, Drew Moore, Jessica Honor Carleton en Meggan Kaiser.

In de Pacific Ocean wordt een bloedmooie zeemeermin (Bokova) gespot en gevangengenomen. Haar staartvin wordt afgehakt en ze belandt in een gekkenhuis voor vrouwen waar natuurlijk niemand gelooft dat ze ooit een zeemeermin is geweest. Al snel breekt overal de hel los.

Gemixte ontvangst
Mermaid Down draait momenteel op enkele internationale festivals en komt 15 oktober beperkt uit in een aantal Amerikaanse bioscoopzalen.

De kans dat ons kikkerlandje nog bereikt wordt, lijkt zéér klein, maar voor de liefhebbers die nieuwsgierig zijn geraakt, is de hele film sinds zondag op Youtube te bekijken (waarschijnlijk illegaal, dus wees er snel bij!)2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Oh, op Youtube te zien Smiley face.

Weet niet, zie alleen maar close beelden, veel bombarie, maar weet niet wat er aan de hand is precies, beetje vage trailer

Moviemagic

Avatar

De poster vind ik in ieder geval mooi. Het is een B-filmpje...een fantasy-horror. Het kan leuk zijn maar ongetwijfeld geen oscarwinnend materiaal (maar dat hoeft ook niet).

NieuwsFilm

meest populair