Creepy zeemeermin in trailer en op posters 'Mermaid Down'

Creepy zeemeermin in trailer en op posters 'Mermaid Down'

Een lekker simpel B-filmpje voor een avondje relaxen op de bank?

Zo af en toe duikt er eens een onbekende (foute) titel op die we het waard vinden om even te vermelden, zoals vandaag. Hieronder kan je de officiële trailer en drie posters bekijken van de fantasyhorror Mermaid Down uit de koker van distributeur Archstone.


In de tweede prent van acteur, schrijver en regisseur Jeffrey Grellman zijn de belangrijkste rollen voor de relatief onbekende Alexandra Bokova, Burt Culver, Drew Moore, Jessica Honor Carleton en Meggan Kaiser.

In de Pacific Ocean wordt een bloedmooie zeemeermin (Bokova) gespot en gevangengenomen. Haar staartvin wordt afgehakt en ze belandt in een gekkenhuis voor vrouwen waar natuurlijk niemand gelooft dat ze ooit een zeemeermin is geweest. Al snel breekt overal de hel los.

Gemixte ontvangst
Mermaid Down draait momenteel op enkele internationale festivals en komt 15 oktober beperkt uit in een aantal Amerikaanse bioscoopzalen.

De kans dat ons kikkerlandje nog bereikt wordt, lijkt zéér klein, maar voor de liefhebbers die nieuwsgierig zijn geraakt, is de hele film sinds zondag op Youtube te bekijken (waarschijnlijk illegaal, dus wees er snel bij!)

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair