Bloed en haar op teaserposter 'The Grudge'-reboot

Bloed en haar op teaserposter 'The Grudge'-reboot

De mogelijkheid om flink te griezelen begint al vroeg volgend jaar.

Je kon al foto's zien, het duurt niet lang meer voordat er een trailer verschijnt en hieronder is nu alvast een poster onthuld van de aankomende nieuwste toevoeging in de GRUDGE-serie, simpelweg getiteld The Grudge, net zoals de eerdere remake uit 2004.

De horrorfilm zal proberen de nodige terreur terug te brengen in de serie door enkele oude, freaky elementen weer op te roepen. Want iedereen rilt bij het aanzicht van lange natte zwarte haren en helemaal op een plek waar je absoluut niet wilt zijn bij het bevechten van een boze geest.

De afbeelding herinnert aan de klassiekers van begin deze eeuw, extra aangekleed met net dat beetje bloed voor de sfeer. Regisseur Nicolas Pesce sprak over zijn eigen benadering en het trouw willen blijven aan wat fans graag willen zien (verwijzend naar de bekende douchescène)

Teaser Trailer
Zoals gezegd, zullen de eerste beelden ook niet meer lang op zich laten wachten. Of er nog leven in de franchise zit of dat hij beter dood en begraven had kunnen blijven, zal de toekomst moeten uitwijzen. Wellicht dat Hollywood ons nog wat originele nachtmerries kan bezorgen?

Hoofdrollen zijn er voor Andrea Riseborough, Betty Gilpin, Demián Bichir, John Cho, Lin Shaye en Jacki Weaver. Vanaf 3 januari 2020 in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair