Speelduur 'Terminator: Dark Fate' bekend; mogelijk een recordscore!

Speelduur 'Terminator: Dark Fate' bekend; mogelijk een recordscore!

Later deze maand in de bioscoop!

Het is nog maar zo'n vijf jaar geleden dat de zwak ontvangen vijfde Terminator-film in de bioscoop verscheen. Terminator Genisys bleek een derde film die de franchise geen goed deed, maar nu moet daar verandering in komen. Terminator: Dark Fate grijpt namelijk terug op het grootste succes: Terminator 2: Judgment Day uit 1991.

De zesde film in de reeks wordt de nieuwe derde film in de tijdlijn; Terminator 3: Rise of the Machines uit 2003 en het eerder genoemde Genisys moet je dus gewoon vergeten, inclusief de slechte Terminators in die films, met de T-X, de T-3000 en zelfs de T-5000. De nieuwe film met de Rev-9 lijkt het financieel verhoudingsgewijs sterk te gaan doen.

Meer dan 2 uur
De speelduur van de circa $160 - 200 miljoen kostende zesde film in de franchise bedraagt exact 128 minuten en 3 seconden. Dit is bevestigd door de BBFC. Met 137 minuten duurt alleen T2 langer.

De box office-score in het eerste weekend in de States lijkt boven de $40 miljoen uit te gaan komen en mogelijk meer dan de $44,0 miljoen van T3. In 2015 kwam Genisys niet verder dan een Noord-Amerikaanse weekendscore van $27,0 miljoen. Deze eindige op een winstgevende $440,6 miljoen wereldwijd.



NieuwsFilm

meest populair