Onzekerheid heerst rond derde 'Deadpool'

Ondanks dat Disney verder wilt, is nog niets duidelijk.

Met een wereldwijde opbrengst van bijna 800 miljoen dollar bij een budget van nog geen 60 miljoen dollar én niet te vergeten een sterk ontvangst wisten regisseur Tim Miller en acteur Ryan Reynolds een redelijk onverwacht groot succes te maken van Deadpool. De Marvel-film uit 2016 kreeg in 2018 al het vervolg Deadpool 2.

Een tweede vervolg lijkt er voorlopig niet in te zitten nadat Walt Disney eerder dit jaar de rechten van de films kreeg nadat het huismuis studio 20th Century Fox kocht. Ondanks dat de hoogste baas aangaf dat ze verdergaan met Reynolds' Deadpool, lijkt Deadpool 3 nog ver weg.

Schrijvers onzeker
Zombieland: Double Tap-schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick lijken onzeker over deel drie. "Het plan en de hoop is dat Marvel ons toestaat om Deadpool voort te zetten in zijn R-rated universum waarin hij leeft. En hopelijk kunnen we t.z.t. een klein beetje spelen in de MCU-sandbox," vertelde Wernick io9, die werd aangevuld door Reese: "Er staat echter nog niets vast."

Ze zien Deadpool op den duur graag in het Marvel Cinematic Universe. "Marvel is is een rijk universum met zoveel helden en geweldige schurken," aldus Reese. "Dus we zouden het geweldig vinden om Deadpool op een grappige manier in dat universum te zien. We moeten nu uitzoeken hoe en wanneer."

Marvel is druk, druk, druk
"Marvel Studios is duidelijk bezig met het inrichten van de volgende fase van de MCU en dat is een enorme klus. Met Deadpool erbij en de X-Men en zo, heb je een waanzinnig klus," zei Reese.

NieuwsFilm

meest populair