Algemeen

Onzekerheid heerst rond derde 'Deadpool'

Ondanks dat Disney verder wilt, is nog niets duidelijk.

door Bram de Groot om 11:52 in Algemeen
Met een wereldwijde opbrengst van bijna 800 miljoen dollar bij een budget van nog geen 60 miljoen dollar én niet te vergeten een sterk ontvangst wisten regisseur Tim Miller en acteur Ryan Reynolds een redelijk onverwacht groot succes te maken van Deadpool. De Marvel-film uit 2016 kreeg in 2018 al het vervolg Deadpool 2.

Een tweede vervolg lijkt er voorlopig niet in te zitten nadat Walt Disney eerder dit jaar de rechten van de films kreeg nadat het huismuis studio 20th Century Fox kocht. Ondanks dat de hoogste baas aangaf dat ze verdergaan met Reynolds' Deadpool, lijkt Deadpool 3 nog ver weg.

Schrijvers onzeker
Zombieland: Double Tap-schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick lijken onzeker over deel drie. "Het plan en de hoop is dat Marvel ons toestaat om Deadpool voort te zetten in zijn R-rated universum waarin hij leeft. En hopelijk kunnen we t.z.t. een klein beetje spelen in de MCU-sandbox," vertelde Wernick io9, die werd aangevuld door Reese: "Er staat echter nog niets vast."

Ze zien Deadpool op den duur graag in het Marvel Cinematic Universe. "Marvel is is een rijk universum met zoveel helden en geweldige schurken," aldus Reese. "Dus we zouden het geweldig vinden om Deadpool op een grappige manier in dat universum te zien. We moeten nu uitzoeken hoe en wanneer."

Marvel is druk, druk, druk
"Marvel Studios is duidelijk bezig met het inrichten van de volgende fase van de MCU en dat is een enorme klus. Met Deadpool erbij en de X-Men en zo, heb je een waanzinnig klus," zei Reese.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Het moet toch geen probleem zijn om deze film low budget te maken. Hou deze film gewoon buiten het MCU (What If?)

Decepticon

Avatar

Disney en Marvel weten gewoon nog niet wat ze met Deadpool aan moeten.
Ze willen hem vast en zeker heel graag in het MCU introduceren, maar ze weten ook vast heel goed dat, als ze hem PG-13 maken en houden in de MCU of voor solofilms, dat ze een shitstorm aan negatieve kritiek over zich heen krijgen en dat wil Disney ook niet.

Ik zeg ook, hou Deadpool buiten de MCU en R-rated, misschien af en toe eens een goede cameo, maar hou hem apart. Er is een reden waarom Deadpool zo immens populair is en ontvangen is, met name de eerste film.

Arnold_FF7

Avatar

Gewoon r rated houden en dit zullen ze ook met andere helden moeten doen. Daarnaast kan je niet wachten tot de x-men zijn toegevoegd aan de mcu

Sunspot

Avatar

Yep, gewoon Rrated houden en buiten het MCU.

Cameo's hebben geen nut voor Disney, krijg je allemaal kids die meer van Deadpool willen zien, blijkt hij Deadpool, allemaal boze ouders ook :D

Eddie Singer

Avatar

Het Huis van de Muis beseft ineens dat er nog meer type mensen bestaan naast een familie met kinderen.

Als 'ze' Deadpool R-rated houden, kunnen ouders nooit klagen. Want ouders mogen niet met kinderen naar R-rated films gaan.

En verder...Marvel heeft eigenlijk zelf hun MCU op slot gegooid met een bombastische finale. Back to basic en weer voorzichtig opnieuw beginnen.

Blablazer

Avatar

Dus we krijgen een kleuterversie van Deadpool. Oh Disney jullie verpesten alles. We hebben genoeg Marvel troep. Hebben jullie niet genoeg Superhelden/heldinnen om Marvel films mee te vullen.

starbass

Avatar

"verder wilt"...
Verloederingt van de Nederlandse taal, of Rotterdamts...

NieuwsFilm