Algemeen

'Game of Thrones'-ster hint naar zijn superheld in Marvels 'Eternals'

Kit Harington speelt naar verluidt Dane Whitman.

door Bram de Groot om 06:36 in Algemeen
Volgend jaar trapt Black Widow de volgende fase van het Marvel Cinematic Universe af. Daarna is het met Eternals tijd voor een grootse sciencefictionfilm. Deze Marvel-film heeft een van de meest indrukwekkende cast tot op heden.

Eén van de gezichten in Eternals is die van Game of Thrones-ster Kit Harington. Eerder werd verondersteld dat hij de rol gaat spelen van Black Knight, met alter ego Dane Whitman. Tijdens de NEXT Conference sprak de acteur kort over zijn rol:


"Nu ga ik naar een Marvel-film. Ik ga een superheld spelen en dat is gaaf. Ik weet niet wat ik kan zeggen. [...] Dus volgend jaar is erg spannend. Ik moet nu nieuwe dingen doen... Ik zou zeggen dat het iets zou zijn dat zo ver als mogelijk van Jon Snow zou liggen. Maar ik word een superheld, en hij heeft een zwaard."

Wie is Black Knight?
De mantel van dit Marvel-figuur is door meerdere Marvel-personages gedragen. Haringtons Dane Whitman is het derde personage die dat doet en verscheen voor het eerst in de comic 'The Avengers #47' uit 1967 van Roy Thomas en John Buscema. Hij heeft een mystiek zwaard met een vloek. Black Knight is in de comics van meerdere teams lid geweest, waaronder de Avengers.

Chloe Zhao's Eternals verschijnt begin november 2020 in de bioscoop!

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

berepoot123

Avatar

Dit weekend ontmoet, vriendelijke kerel. Ik kijk uit naar zijn vertolking als Black Knight.

NieuwsFilm