Adam Sandler en Jennifer Aniston maken vervolg op Netflix-kaskraker

Adam Sandler en Jennifer Aniston maken vervolg op Netflix-kaskraker

Niet echt een verrassing, aangezien het origineel eerder al goud bleek voor de betaalzender.

Het huwelijk tussen acteur Adam Sandler (53) en streamingdienst Netflix is vooralsnog duidelijk geslaagd. Eerder dit jaar verscheen de actiecomedy Murder Mystery waarin hij herenigd werd met Jennifer Aniston (50) en het lijkt er nu op dat we meer gaan krijgen.

In Murder Mystery speelt Sandler NYPD-agent Nick Spitz die met zijn vrouw Audrey (Aniston) op reis gaat door Europa. Ze bezoeken een feestje op het rijke jacht van miljardair Quince (Terence Stamp). Als deze wordt vermoord, zijn Nick en Audrey in één klap de hoofdverdachten en slaan op de vlucht om het mysterie op te lossen en hun naam te zuiveren.

Meer views dan 'Bird Box'
De film vestigde een record door in diens openingweekend bekeken te worden door meer dan 30 miljoen accounts (Netflix onthult dit zelden). Schrijver James Vanderbilt, ook verantwoordelijk voor deel 1, Zodiac, Amazing Spiderman en White House Down, is in de pen geklommen voor een tweede avontuur. Zowel Sandler als Aniston keert terug.

De projecten van Sandler zijn over het algemeen, vooral onder critici, niet bepaald de best beoordeelde titels, maar er is duidelijk een groot publiek dat fan blijft van de komiek. Dus ben jij in voor meer Murder Mystery?



NieuwsFilm

meest populair