Er gaat een held dood in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Er gaat een held dood in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Maar welke MCU-held moet er straks aan geloven?

Er zal een held doodgaan in Guardians of the Galaxy Vol. 3. Alhoewel regisseur James Gunn op dit moment druk werkt aan DC-film Suicide Squad, ziet hij het ook wel zitten om alvast met fans in gesprek te gaan over de volgende Marvel-film die hij zal maken.

Gunn besloot op Instagram een Q&A te houden met fans. Daar vroeg iemand hem of een van de hoofdpersonen dood zou gaan in Vol. 3. Alhoewel hij niet onthulde wie, vertelde Gunn wel het volgende: "Ik kan me geen comic-film herinneren waarin niet iemand dood is gegaan!"

Iemand gaat dood
Maar wie gaat er dan dood? Dat wilde de regisseur niet vertellen, al weten we dat zijn film bedoeld is als afronding van het verhaal van het oorspronkelijke Guardians-team. Er komt dus iets aan waarbij de personages het nog erg zwaar zullen krijgen.

Geruchten over wie er van hen uiteindelijk het einde niet levend haalt, hebben we nog niet gehoord, dus we kunnen ook nog niet speculeren welke van de Guardians tegen zijn (of haar) grenzen loopt. We moeten ook nog wel even wachten op de film, die naar het schijnt pas in 2022 in de bioscoop te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair