Algemeen

Crossover Venom en Spider-Man is wel zeker

Je hoeft niet te twijfelen: het gaat er komen.

door Jim Pedd om 22:23 in Algemeen
De eerste Venom-film had geen verwijzingen naar Spider-Man of het Marvel Cinematic Universe. maar daar gaat verandering in komen. Sony en Disney wisten namelijk een akkoord te sluiten om Tom Hollands Spider-Man een rol te gunnen in toekomstige MCU-Films, maar ook in de volgende Venom-film.

Regisseur Ruben Fleischer is momenteel druk bezig met promotie voor Zombieland: Double Tap. Alhoewel Andy Serkis het roer over Venom 2 voert, weet Fleischer wel het een en ander van de toekomst die gepland is voor het Spidey-universum waar Sony momenteel hard aan werkt.

Crossover op komst
"Dat is waar het allemaal toe zal leiden," vertelde Fleischer toen hem gevraagd werd of er een crossover met Spider-Man zou komen. "En dat is het opwindende, want we hebben de oorsprong van Venom veranderd. In de comics komt hij echt voort uit Spider-man, maar vanwege het Marvel-Sony gebeuren, kon dat niet. En dus denk ik dat het daar naartoe bouwt, dat ze elkaar confronteren."

Of die crossover in het MCU zit weten we niet, al klinkt die kans klein. Het lijkt er eerder op dat Spider-Man uiteindelijk een crossover naar het Spider-Verse met Venom maakt. Dat zou misschien wel kunnen via een constructie die Marvel Studios aan het opbouwen is in zijn filmuniversum, want in de toekomst introduceert men het multiversum. Dat zou een manier vormen om de X-Men naar het MCU te brengen en mogelijk ook om Spider-Man op een nette manier uit het MCU te laten vertrekken naar het Spider-Verse van Sony.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Cool, neem aan met Tom Holland als Spidey

NieuwsFilm

meest populair