Celebrity

Stevie Wonder verrast Will Smith op zijn verjaardag

De wereldberoemde zanger had het goed gepland!

door FilmTotaal om 13:32 in Celebrity
Will Smith pakt op zijn verjaardagen altijd stevig uit. Als hij het een keer niet doet, doen zijn vrienden dat wel voor hem. Recentelijk organiseerden de Bad Boys-acteurs een privévertoning van de nieuwe film Hustlers op zijn verjaardag, al werd zijn mini-premiere onderbroken door Stevie Wonder, die Smith trakteerde op een klein privéconcert.

De beroemde Amerikaanse zanger kwam binnengelopen op het moment dat Jennifer Lopez's personage hem vermeldt in de film. Smith deelde het grappige filmpje van het optreden op Instagram, waarin de twee bekendheden samen ook nog een berichtje sturen naar J. Lo. Smith had duidelijk geen enkel probleem met de verrassing van Wonder. De twee kennen elkaar dan ook al lang en zijn bovendien goede vrienden.Agenda
Stevie Wonder doet het al jaren rustiger aan, maar de 51-jarige Smith heeft het maar druk. Zo is hij op dit moment te zien zijn in Gemini Man, zal hij binnenkort te zien zijn in het derde Bad Boys deel en heeft hij getekend voor maar liefst vijf nieuwe projecten.

NieuwsFilm

meest populair