Celebrity

Jason Momoa feliciteert zijn stiefdochter Zoë Kravitz met Catwoman rol

Haar 'vader' speelt al Aquaman.

door FilmTotaal om 15:03 in Celebrity
Ondanks het feit dat iedereen het op dit moment over Joker heeft, kijken ook al heel wat mensen uit naar DC's volgende grote project, namelijk de nieuwe Batman-film. Hierin zal Robert Pattinson leven geven aan The Caped Crusader. Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor Jeffrey Wright, Jonah Hill en Zoë Kravitz. Laatstgenoemde wist recentelijk de rol van Catwoman te bemachtigen, iets waar haar stiefvader, niemand minder dan Jason Momoa, erg trots op is.

Momoa speelt zelf ook een belangrijke rol in het DCEU, namelijk die van Aquaman. Nu gaat ook zijn 30-jarige stiefdochter een groot aandeel krijgen in The Batman-film van Matt Reeves. Momoa, 40, is getrouwd met de moeder van Kravitz, Lisa Bonet, 51. De ster uit Game of Thrones liet zich er in een berichtje op Instagram over uit: ''Ik ben echt zo trots op je! Je bent geweldig, niet alleen in films maar ook in het echte leven. Het is zo gaaf om te denken dat de grote zus van Lola en Wolfie Catwoman is! Ik kijk gigantisch uit naar dit project en ik weet zeker dat het een super ervaring wordt!''

Catwoman
Kravitz had echter hevige concurrentie. Anna De Armas (Blade Runner 2049), Ella Balinska (Charlie's Angels) en Eiza Gonzalez (Baby Driver) maakten o.a. allen kans op de rol, maar Kravitz won de race. Zij zal hiermee Anne Hathaway, Michelle Pfeiffer en Halle Berry opvolgen, die in het verleden alle drie al de bekende superheldin mochten spelen. The Batman komt volgend jaar juni uit.

NieuwsFilm

meest populair