Algemeen

Hoofdrol 'The Matrix 4' vindt 'Iron Fist'-actrice Jessica Henwick!

Vrouwelijke leider voor Matrix-terugkeer.

door Bram de Groot om 09:07 in Algemeen
Naast de terugkeer van namen als Keanu Reeves (Thomas A. Anderson / Neo), Carrie-Anne Moss (Trinity) en vermoedelijk Jada Pinkett Smith (Niobe) worden er steeds meer nieuwe castleden onthuld voor de volgende Matrix-film. Nu lijkt de belangrijkste hoofdrol ingevuld.

Volgens Deadline wil Warner Bros. dat actrice Jessica Henwick een belangrijke rol gaat spelen in The Matrix 4. De actrice zagen we even geleden in HBO's Game of Thrones en de Marvel-serie Iron Fist en heeft rollen in de 2020-bioscoopfilms Godzilla vs. Kong en Underwater.

Andere nieuwe namen
De 27 jarige Britse actrice sluit aan bij de eerder aangetrokken namen Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman) en Neil Patrick Harris (Gone Girl). Volgens Deadline zou er gezocht worden naar "een Neo-achtig vrouwelijk personage" en het lijkt er verdacht veel op dat Henwick deze rol gaat opeisen.

Het derde vervolg op de scifi-topper The Matrix uit 1999, welke wordt geregisseerd door Lana Wachowski, moet naar verluidt in 2022 op het witte doek te zien zijn.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Ken haar van de bagger serie Iron Fist en het bagger side verhaaltje uit Game of Thrones en in beide acteert ze alsof ze in Bold & Beautiful speelt.
Prima actrice dus voor een Matrix film.

Novarellum

Avatar

Eerst even koffie drinken en ontbijten voor je gaat posten, Frietgezicht. Haha.

Master Of Films

Avatar

Ik zal het maar netjes zeggen. Ik vind haar een mooie vrouw. Als ik een caravan had, had ik haar willen uitnodigen voor een beschuitje. Verder helemaal eens met Friet.

Grendizer

Avatar

Word het dan de Feminatrix?..een vrouwelijke Neo
Opgejaagd door LBGT en SJW robots?

Noxin

Avatar

Meer Jessica Henwick is altijd goed.

Steve-O

Avatar

Ik vond van de drie Sand Snakes in Game of Thrones de Italiaanse schone nog het beste acteren. Maar oké, als ze een prima auditie heeft gedaan.

NieuwsFilm