'The Batman' vertelt detectiveverhaal

'The Batman' vertelt detectiveverhaal

Meer duidelijkheid over het verhaal ditmaal!

In 2021 is Robert Pattinson al te zien als The Batman. Alhoewel er nog weinig formele details bekend zijn gemaakt over de film van regisseur Matt Reeves, horen we nu wel dat het een redelijk klassieke detectivefilm moet worden. Zoveel laat co-schrijver Mattson Tomlin weten op sociale media.

Tomlin schreef op Twitter dat het een levensveranderende ervaring was voor hem om met Reeves aan The Batman te mogen werken. Opvallend genoeg schreef hij ook dat hij niet kon wachten om de wereld te laten zien wat er gepland staat voor "'s werelds beste detective". Dat laatste is natuurlijk een hint voor het verhaal van de film.

Detective-skills
In het verleden vertelde regisseur Matt Reeves al dat hij van plan was om een Batman-film te maken die keek naar de detective-skills van de gemaskerde man. Dat is volgens hem tot dusverre nog niet echt gebeurd in de films. "In deze film kijken we veel meer naar Batman als detective dan wat we tot nu toe in films gezien hebben. Hij zou 's werelds beste detective zijn, maar dat heb ik nog niet gezien in de films," vertelde Reeves.

De bedoeling is dus dat we zien hoe Batman een misdaad oplost en daarvoor heeft hij absoluut die vaardigheden als detective nodig. De opnames gaan volgend jaar van start, de release vindt in juni 2021 plaats.

NieuwsFilm

meest populair