Algemeen

Verhaal 'Avengers: Endgame' pas tijdens opnames afgerond

Script groots Marvel-spektakel pas laat klaar.

door Bram de Groot om 10:00 in Algemeen
Voorafgaand aan de release was er nogal wat te doen over het script van Avengers: Endgame. Niet alle acteurs zouden deze hebben ontvangen, of slechts deels. Dit is overigens niet raar aangezien een groot deel van de wereld erg nieuwsgierig was naar de afronding van het verhaal rond de zes Avengers, Thanos en de Infinity Stones.

Eerder was al duidelijk dat Tom Holland (Peter Parker / Spider-Man) niet het complete script had ontvangen. Dit blijkt ook te gelden voor Chris Hemsworth (Thor). Tijdens ACE Comic Con vertelde de acteur over zijn situatie.

Geen volledig script
"We kregen een script, of delen van het script, en het was een heel vreemde versie van het script. Om eerlijk te zijn, het was niet eens voltooid. De tweede helft van de opnames voor die film was volledig in hun handen," aldus Hemsworth die hiermee verwijst naar regisseurs Anthony en Joe Russo die klaarblijkelijk dus ook flink improviseerden.

Ondertussen weet iedereen hoe het verhaal eindigde. Dit bleek vooral een groot visueel slagveld met de dood van Robert Downey Jr.'s Tony Stark / Iron Man en Josh Brolins Thanos als belangrijkste conclusies.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

23VDV23

Avatar

En dan wordt er zo massaal gezeurd dat bij Star Wars niet alles muur- en muurvast ligt. Het gebeurt zo vaak. En dan vind ik dit zelfs nog wel een tikkeltje extremer dan er bij Star Wars gebeurt.

Civilian Supreme

Avatar

Was wel te zien ook.
Dit geeft ook al aan dat ze bij het einde van IW niet eens wisten hoe ze er goed vervolg aan konden geven. Kwestie van te hoog ingezet.
Beter wat meer tijd voor kunnen nemen.

NieuwsFilm

meest populair