Verhaal 'Avengers: Endgame' pas tijdens opnames afgerond

Verhaal 'Avengers: Endgame' pas tijdens opnames afgerond

Script groots Marvel-spektakel pas laat klaar.

Voorafgaand aan de release was er nogal wat te doen over het script van Avengers: Endgame. Niet alle acteurs zouden deze hebben ontvangen, of slechts deels. Dit is overigens niet raar aangezien een groot deel van de wereld erg nieuwsgierig was naar de afronding van het verhaal rond de zes Avengers, Thanos en de Infinity Stones.

Eerder was al duidelijk dat Tom Holland (Peter Parker / Spider-Man) niet het complete script had ontvangen. Dit blijkt ook te gelden voor Chris Hemsworth (Thor). Tijdens ACE Comic Con vertelde de acteur over zijn situatie.

Geen volledig script
"We kregen een script, of delen van het script, en het was een heel vreemde versie van het script. Om eerlijk te zijn, het was niet eens voltooid. De tweede helft van de opnames voor die film was volledig in hun handen," aldus Hemsworth die hiermee verwijst naar regisseurs Anthony en Joe Russo die klaarblijkelijk dus ook flink improviseerden.

Ondertussen weet iedereen hoe het verhaal eindigde. Dit bleek vooral een groot visueel slagveld met de dood van Robert Downey Jr.'s Tony Stark / Iron Man en Josh Brolins Thanos als belangrijkste conclusies.

NieuwsFilm

meest populair