Algemeen

Bond-personage Ms. Moneypenny krijgt mogelijk eigen film

Volgens actrice Naomie Harris zou de spinoff zomaar kunnen gebeuren.

door Zilko Tarici om 15:17 in Algemeen
Volgens een recent verslag van Comingsoon zou het zomaar kunnen dat we in de toekomst een Bond-spinoff krijgen in de vorm van een film over Naomie Harris' personage Ms. Moneypenny. In het interview met Comingsoon liet Harris weten dat Barry Jenkins (Moonlight) zelfs interesse zou hebben getoond om de film te maken.

Harris zei er het volgende over:

Nou, Barry Jenkins, regisseur van Moonlight, heeft altijd gezegd dat hij graag een film over Moneypenny zou willen maken. Dus wie weet... Ik heb Barry zelfs in contact gebracht met Barbara [Broccoli]. Ze hebben een en ander besproken, maar het heeft nog nergens toe geleid. Je weet echter maar nooit..."

Hoog tijd voor een spinoff?
Toevallig is het zo dat Broccoli al langere tijd interesse heeft in een Bond-spinoff waarin een vrouwelijk personage centraal staat. Jenkins is daarbij wellicht, met dramafilms als Moonlight en If Beale Street Could Talk, de meest voor de hand liggende keuze, maar wel een heel interessante.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Dan moet ze wel eens leren om raak te schieten

PRIME

Avatar

^
haha

Mas7

Avatar

^

Hahahaaha

Sunspot

Avatar

Mwa, hoeft niet echt voor mij, is goed als bij karakter

SeanDeNiro

Avatar

Dan beter een "spinoff"/film over Q. Of nog beter: verzin eens iets nieuws.

Spider-fan

Avatar

Het is niet echt het meest interessante personage uit de serie. Ik zou dan eerder een spin-off maken rond Felix Leiter, maar dat zal dan geen Britse sfeer hebben omdat hij Amerikaans is. Verder kun je niet zoveel met de bijfiguren van Bond, die films draaien nu eenmaal bijna volledig om Bond zelf.

Pepej

Avatar

Hm ja vroeg mij altijd al af wie ze zou zijn,

NieuwsFilm

meest populair