3 topfilms die in november op Disney+ verschijnen

Disney's nieuwe streamingdienst wordt gelanceerd met een aantal mooie nieuwe titels.

In Nederland kunnen we al ruim een maand genieten van Disney+, het nieuwe streamingplatform van Disney. Bij de lancering op 12 november worden ook een aantal interessante nieuwe titels toegevoegd aan de catalogus. Hieronder een overzicht van drie van die aankomende films.

Lady and the Tramp (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Charlie Bean | Cast: Tessa Thompson, Justin Theroux, Sam Elliot, e.a.
Klassieker over hondenliefde opnieuw tot leven gebracht. Lady and the Tramp vertelt het liefdesverhaal van de verwende hond Lady, die haar baasjes verlaat wanneer zij een baby krijgen. Buiten ontmoet Lady de rondzwervende straathond Tramp en al snel bloeit er een ware romance tussen de twee op.

Noelle (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marc Lawrence | Cast: Anna Kendrick, Bill Hader, Billy Eichner, e.a.
Kerstfilm met Anna Kendrick. Noelle vertelt het verhaal van de dochter van de Kerstman, gespeeld door Anna Kendrick. Haar broer Nick verdwijnt vlak nadat hij de baan van hun vader heeft overgenomen. Noelle reist af naar de Noordpool om haar broer te vinden en het kerstfeest te redden.

Dumbo (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Burton | Cast: Colin Farrell, Michael Keaton, Eva Green, e.a.
Het schattige vliegende olifantje is terug. De kaartverkoop van een rondtrekkend circus schiet omhoog wanneer een pasgeboren olifantje zijn reusachtige oren blijkt te kunnen gebruiken om te vliegen. Dumbo vertelt een hartverwarmend verhaal over zelfvertrouwen en het verlangen naar liefde.

NieuwsFilm

meest populair