Keert Captain America van Chris Evans dan toch terug in de Marvel-films?

Sebastian Stan houdt de deur open.

Sinds Phase 1 van het Marvel Cinematic Universe stond Chris Evans in de schoenen van de Marvel-held Steve Rogers a.k.a. Captain America. De aanvoerder van de Avengers lijkt in Avengers: Endgame overduidelijk af te zwaaien. Toch blijft de deur op een kiertje staan.

En dit wordt nu bevestigd door acteur Sebastian Stan die in de franchise de rol speelt van Bucky Barnes a.k.a. The Winter Soldier. Stan tijdens de Fandemic Tour Houston:


"Je weet nooit of een 'tot ziens' in de MCU een vaarwel is. Het voelt nooit echt zo aan. Het kost tijd om dat te verwerken. Het is vreemd. Ik bedoel, we zullen zien. Het zal nooit... Captain America zal nooit meer hetzelfde zijn zonder Chris Evans. Dat is gewoon de waarheid. Het betekent niet dat Captain America voorbij is. Het betekent alleen dat een bepaalde situatie nooit meer hetzelfde zal zijn"

Terugkeer van Evans
Een terugkeer van de Captain America van Evans is altijd mogelijk in een flashback of in prequelfilm. Daarnaast willen heel veel fans graag zien hoe Captain America de Infinity Stones terugbracht en leefde met zijn liefde Peggy Carter.

Hoe Bucky omgaat met het vertrek van zijn vriend, zien eind 2020 in de Disney+ serie The Falcon and the Winter Soldier.

NieuwsFilm

meest populair