Algemeen

Bombastische 'Thor: Love and Thunder' zonder relatie Valkyrie en Captain Marvel?

Marvel gaat niet klakkeloos voldoen aan verwachtingen fans.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Het thema diversiteit zal komende jaren verder worden uitgewerkt in het Marvel Cinematic Universe. Fans van de filmreeks zouden graag zien dat Valkyrie (Tessa Thompson) en Carol Danvers / Captain Marvel (Brie Larson) een relatie krijgen. Het blijkt nu dat dit zeker geen gegeven is.

In gesprek met WIRED zei Taika Waititi dat Marvel Studios zeker niet klakkeloos de wensen van de fans overnemen. Waititi over de oproep om Captain Marvel de vrouw te maken van New Asgard-koningin Valkyrie:


"Ik denk dat het gevaarlijk is dat mensen te veel zeggen over wat ze willen van Marvel, aangezien er dan de neiging is om de andere kant op te gaan. Je wilt tot op zekere hoogte naar de fans luisteren. Maar je wilt niet een volledig door fans gemaakte film uitbrengen. Dat heeft geen zin. Je wilt mensen verrassen."

Insteek Thor: Love and Thunder
Ook gaf Waititi iets meer prijs over zijn tweede Thor-film Thor: Love and Thunder. "Deze wordt groter, luider en meer bombastisch. Voor mij is de film alleen interessant als we dubbel zo gek doen in vergelijking met Ragnarok," aldus Waititi.

Thor: Love and Thunder staat gepland voor november 2021.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Waititi snapt het iig gelukkig wel. Klinkt imo goed wat hij met Love and Thunder wil.
De humor zal misschien een stapje doen gaan aangezien de Hulk er niet in zit, maar die was in Ragnarok imo wel goed gedoseerd, met zoals in de Guardians films.

Master Of Films

Avatar

Fans van de filmreeks zouden graag zien dat Valkyrie (Tessa Thompson) en Carol Danvers / Captain Marvel (Brie Larson) een relatie krijgen.
Welke fans? Toch niet Marvel fans Francis Ford Coppola & Martin Scorsese hé. Ik wil een Waititi pretpark film, geen echte cinema met een psychologische dramatische relatie van twee troetelpoezen.

Roeltje

Avatar

In dit artikel wordt geïmpliceerd dat diversiteit in het MCU wordt behandeld als ‘thema’. De enige film die inhoudelijk over diversiteit gaat is Black Panther...

De diversiteit (waar ik in de basis helemaal voor ben) in Hollywood entertainment is helaas niets meer dan agendapolitiek.

Dat Marvel het thema diversiteit dus veel gaat ontwikkelen komend jaar lijkt me dus wat overdreven.

Artificialis

Avatar

Een relatie tussen Captain Marvel en Valkyrie zou sowieso weinig bijdragen aan de emancipatie van homoseksuelen. Beide personages zijn vreselijk en worden gespeeld door verschrikkelijke actrices.

Arnold_FF7

Avatar

Welke fans heeft hij het over. Er is een verschil tussen de diversiteit die de gewone fans willen zien. In andere woorden gewoon de karakters gebruiken die werkelijk een Vrouw,Zwart,Aziaten ,Moslims ,Latino of een LGTB achtergrond hebben.

Die bestaan gewoon in de strips maar zijn net zo bekend voor het gewone publiek als Iron man was voor de eerste mcu film.

De mensen die deze relatie willen zien horen meer bij de extreme SJW groep

StarWars-SGPer

Avatar

Nog gekker dan Thor Ragnarok? Tlat word te gek

Sunspot

Avatar

van de 'fans'?

Volgens mij komt het meer van bepaalde 'groepen' weer.

Alsof MCU fans erom geven, die willen gewoon vette gevechten en grappen zien

Ang3l

Avatar

@Sunspot (grappig, die nickname heb ik op andere sites!) Als MCU fan zit ik niet te wachten op nog meer vette gevechten en grappen en grollen. Kon de humor van ragnarok absoluut waarderen (Taika-fan!) maar daar was de verhouding voor mij precies goed. Heel veel meer moet t niet worden, dan worden t slapsticks. En daarnaast hoef ik ook niet zoveel gevechten als in bv een End Game. Tenminste, niet in elke film. Goede karakters en verhalen, dat vind ik belangrijk. Dus scheer niet alle MCU fans over 1 kam ;) Want ik zit WEL te wachten op meer diversiteit (aangezien ik 1 van die minderheden ben).

Ben het echter wel met @Arnold_FF7 eens dat ze daarvoor gewoon de karakers moeten gebruiken die al een Vrouw,Zwart,Aziaten ,Moslims ,Latino of een LGTB achtergrond hebben. Die zijn er echt genoeg in de comics! Stoot je ook niet de fans van de helden voor t hoofd die nu ineens aangepast worden. Prima toch?

NieuwsFilm

meest populair