Bombastische 'Thor: Love and Thunder' zonder relatie Valkyrie en Captain Marvel?

Bombastische 'Thor: Love and Thunder' zonder relatie Valkyrie en Captain Marvel?

Marvel gaat niet klakkeloos voldoen aan verwachtingen fans.

Het thema diversiteit zal komende jaren verder worden uitgewerkt in het Marvel Cinematic Universe. Fans van de filmreeks zouden graag zien dat Valkyrie (Tessa Thompson) en Carol Danvers / Captain Marvel (Brie Larson) een relatie krijgen. Het blijkt nu dat dit zeker geen gegeven is.

In gesprek met WIRED zei Taika Waititi dat Marvel Studios zeker niet klakkeloos de wensen van de fans overnemen. Waititi over de oproep om Captain Marvel de vrouw te maken van New Asgard-koningin Valkyrie:


"Ik denk dat het gevaarlijk is dat mensen te veel zeggen over wat ze willen van Marvel, aangezien er dan de neiging is om de andere kant op te gaan. Je wilt tot op zekere hoogte naar de fans luisteren. Maar je wilt niet een volledig door fans gemaakte film uitbrengen. Dat heeft geen zin. Je wilt mensen verrassen."

Insteek Thor: Love and Thunder
Ook gaf Waititi iets meer prijs over zijn tweede Thor-film Thor: Love and Thunder. "Deze wordt groter, luider en meer bombastisch. Voor mij is de film alleen interessant als we dubbel zo gek doen in vergelijking met Ragnarok," aldus Waititi.

Thor: Love and Thunder staat gepland voor november 2021.

NieuwsFilm

meest populair