De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Hellboy (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Neil Marshall | Cast: David Harbour, Milla Jovovich, Ian McShane, e.a.
Hellboy, een half-demonisch wezen, moet in actie komen wanneer de in stukken gehakte heks Nimue herrijst om een wrede profetie te vervullen. Deze reboot is behoorlijk duister en bloederig. David Harbour (Stranger Things) speelt de nukkige duivel met overtuiging. Deze nieuwe Hellboy is weliswaar minder sterk dan de films van Guillermo del Toro, maar nog steeds prima popcornvermaak.

Den of Thieves (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christian Gudegast | Cast: Gerard Butler, Curtis Jackson, Pablo Schreiber, e.a.
Een bende bankovervallers beraamt een overval op de Federale Bank in Los Angeles, die ondoordringbaar zou zijn, en moet het opnemen tegen een eliteteam van agenten. Dit leidt natuurlijk tot een stevige confrontatie. Den of Thieves is het regiedebuut van Christian Gudegast, die eerder meeschreef aan het script van London Has Fallen. Hij levert een vrij rechtlijnige actiethriller op, maar eentje die de fans van het genre vast kunnen waarderen.

Eighth Grade (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bo Burnham | Cast: Elsie Fisher, Josh Hamilton, Emily Robinson, e.a.
Een introverte tiener, die leeft in een sociaal isolement, probeert de laatste week van haar middelbare school te overleven. Op YouTube maakt ze adviesvideo's voor jongeren die kampen met dezelfde gevoelens. In de praktijk blijkt ze haar eigen lessen echter maar moeilijk toe te kunnen passen. Eighth Grade, het regiedebuut van YouTuber en komediant Bo Burnham, werd vorig jaar overladen met lovende reacties. Deze film is dan ook - voor jong en oud - een absolute aanrader.

The Warriors Gate (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthias Hoene | Cast: Uriah Shelton, Dave Bautista, Sienna Guillory, e.a.
Een fanatieke gamer wordt op magische wijze naar het verre en oude China getransporteerd. Daar komt hij voor een bijzondere uitdaging te staan. De tiener moet namelijk een krijger worden om een prinses te kunnen redden van een wrede krijgsheer. The Warriors Gate is een ietwat flauwe tienerfilm met nette actie en een prima avontuur.

Rattlesnake (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zak Hilditch | Cast: Carmen Ejogo, Theo Rossi, Emma Greenwell, e.a.
Als een geheimzinnige vrouw haar dochter redt van een dodelijke slangenbeet, moet een moeder een verschrikkelijke prijs betalen. Ze moet namelijk voor zonsondergang een onbekende vermoorden om haar schuld terug te betalen. Er volgt een spannende race tegen de klok, vol geweld, twijfel en vreemde gebeurtenissen. Rattlesnake lijkt een veelbelovende horrorfilm met een interessante cast.


En verder onder meer...

Biografie
Dolemite Is My Name (2019)

Romantiek
Berlin, I Love You (2019)

NieuwsFilm

meest populair