Netflix

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Hellboy (2019)
Regie: Neil Marshall | Cast: David Harbour, Milla Jovovich, Ian McShane, e.a.
Hellboy, een half-demonisch wezen, moet in actie komen wanneer de in stukken gehakte heks Nimue herrijst om een wrede profetie te vervullen. Deze reboot is behoorlijk duister en bloederig. David Harbour (Stranger Things) speelt de nukkige duivel met overtuiging. Deze nieuwe Hellboy is weliswaar minder sterk dan de films van Guillermo del Toro, maar nog steeds prima popcornvermaak.

Den of Thieves (2018)
Regie: Christian Gudegast | Cast: Gerard Butler, Curtis Jackson, Pablo Schreiber, e.a.
Een bende bankovervallers beraamt een overval op de Federale Bank in Los Angeles, die ondoordringbaar zou zijn, en moet het opnemen tegen een eliteteam van agenten. Dit leidt natuurlijk tot een stevige confrontatie. Den of Thieves is het regiedebuut van Christian Gudegast, die eerder meeschreef aan het script van London Has Fallen. Hij levert een vrij rechtlijnige actiethriller op, maar eentje die de fans van het genre vast kunnen waarderen.

Eighth Grade (2018)
Regie: Bo Burnham | Cast: Elsie Fisher, Josh Hamilton, Emily Robinson, e.a.
Een introverte tiener, die leeft in een sociaal isolement, probeert de laatste week van haar middelbare school te overleven. Op YouTube maakt ze adviesvideo's voor jongeren die kampen met dezelfde gevoelens. In de praktijk blijkt ze haar eigen lessen echter maar moeilijk toe te kunnen passen. Eighth Grade, het regiedebuut van YouTuber en komediant Bo Burnham, werd vorig jaar overladen met lovende reacties. Deze film is dan ook - voor jong en oud - een absolute aanrader.

The Warriors Gate (2016)
Regie: Matthias Hoene | Cast: Uriah Shelton, Dave Bautista, Sienna Guillory, e.a.
Een fanatieke gamer wordt op magische wijze naar het verre en oude China getransporteerd. Daar komt hij voor een bijzondere uitdaging te staan. De tiener moet namelijk een krijger worden om een prinses te kunnen redden van een wrede krijgsheer. The Warriors Gate is een ietwat flauwe tienerfilm met nette actie en een prima avontuur.

Rattlesnake (2019)
Regie: Zak Hilditch | Cast: Carmen Ejogo, Theo Rossi, Emma Greenwell, e.a.
Als een geheimzinnige vrouw haar dochter redt van een dodelijke slangenbeet, moet een moeder een verschrikkelijke prijs betalen. Ze moet namelijk voor zonsondergang een onbekende vermoorden om haar schuld terug te betalen. Er volgt een spannende race tegen de klok, vol geweld, twijfel en vreemde gebeurtenissen. Rattlesnake lijkt een veelbelovende horrorfilm met een interessante cast.


En verder onder meer...

Biografie
Dolemite Is My Name (2019)

Romantiek
Berlin, I Love You (2019)

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Den of Thieves, één van de beste films vorig jaar imho.

Goku32

Avatar

Klopt deception dat was inderdaad een hele goeie film vond ik. En wat ik ook wel benieuwd naar ben is de film met de slang

Master Of Films

Avatar

Den of Thieves unrated cut is ietje beter mbt de Nick' O'Brien karakter. Imho was het idd een van de betere Butler films van afgelopen jaren. Dat zegt heel wat, aangezien Butler in heel veel kakfilms speelt. Anyway benieuwd naar Dolemite.

Civilian Supreme

Avatar

^ topfilm ja. Vele malen beter dan de has fallen films.

Pennywise2017

Avatar

Eighth Grade is een geweldige film. Helaas niet verkrijgbaar op Bluray, net als Mid90s

Daanminator

Avatar

Yes, hellboy eindelijk een kijken.

SplashySleet20

Avatar

In dit bericht zit onjuiste informatie excuses voor het ongemak

Zembo

Avatar

Ik heb vanaf het eerste moment tot aan de eind credits genoten van Dolemite is my name. Het was alweer een tijdje geleden dat ik van Eddie Murphy heb genoten. Ik moest soms ook enorm lachen om Wesley Snipes. Deze film is een dikke aanrader!

Wollie1968

Avatar

Den of Thieves zzzzzzzzzzzzz als je de trailers hebt gezien, heb je de hele film gezien slaapverwekkend slecht. Welke politieman begint een mega shoot out in een file op klaar lichte dag.

Orko

Avatar

Een raadsel waarom Dolemite is my name hier niet wordt uitgelicht en wel de matige Den of thieves met overdreven stoerdoenerij van het acteerwonder Gerard Butler. Dolemite is een onderhoudende film met een mooie comeback voor Eddy Murphy die sinds lange tijd weer een goede rol weet neer te zetten.

Popcultuurfreak

Avatar

De Hellboy reboot een topfilm? Verre van.
Ik ga voor mezelf wel zien hoe kut die is.
Misschien wordt ik nog aangenaam verrast, maar van wat ik gehoord heb is mijn hoop laag.

Spider-fan

Avatar

Rattlesnake niet echt een topper. Eigenlijk nauwelijks horror, meer thriller, hoewel wel met een bovennatuurlijk tintje. Vrij trage film, wel mooie beelden van woestijnlandschap en rotsformaties. Plot noch uitwerking zijn erg bijzonder, maar slecht is het ook niet te noemen.

6/10

NieuwsFilm

meest populair