Volgende 'Avengers: Endgame'-achtige film pas over 10 jaar te zien

Volgende 'Avengers: Endgame'-achtige film pas over 10 jaar te zien

Dat laat dus nog heel erg lang op zich wachten.

Een grotere film dan Avengers: Endgame krijg je bijna niet. De film was het resultaat van tien jaar werk en 21 films die daar naartoe leidden. De Avengers-film bevatte bijna elk groot personage uit een Marvel-film. Zoiets gaat voorlopig niet meer gebeuren.

Producent Trinh Tran denkt dat het zo weer tien jaar kan duren voordat Marvel Studios met een soortgelijke film komt. "Onze focus ligt nu op de titels die we in Phase 4 uitbrengen. Die verhalen worden natuurlijk nieuw, opwindend, anders en kunnen connecties met het publiek leggen net als de vorige films," aldus Tran. "Tien jaar geleden was het onze droom om een Infinity War of Endgame-niveau te bereiken. We wisten niet waar het heen zou gaan met de studio toen we begonnen, maar het is ongelofelijk om te weten dat het ons gelukt is."

Langzaam opbouwen
Het plan is nu om weer rustig op te bouwen naar iets soortgelijks. "Het zou geweldig zijn als we dat niveau over tien jaar weer bereiken. Dus ik denk dat we het MCU blijven bouwen en blijven werken aan het verbindend weefsel. Nu we ook Disney+ hebben en de series en de personages op nieuwe manieren naar de wereld komen, zou het geweldig zijn over tien jaar weer zoiets te mogen maken."

Die kans is natuurlijk groot, maar voorlopig krijgen we dus geen Endgame-achtige film meer.

NieuwsFilm

meest populair