Regisseur Baz Luhrmann vindt belangrijk castlid voor zijn Elvis biopic

Regisseur Baz Luhrmann vindt belangrijk castlid voor zijn Elvis biopic

Een hoofdrol voor de vrouw van de wereldberoemde zanger.

Biopics over bekende zangers en bands zijn behoorlijk in. Denk bijvoorbeeld maar aan de recente Bohemian Rhapsody en Rocketman. Ook zullen er binnenkort nog heel wat films volgen over bekende artiesten; zo was het te verwachten dat Elvis Presley ook zijn eigen film zou krijgen. Deze zal geregisseerd worden door Baz Luhrmann en normaalgesproken de titel The King of Rock and Roll dragen. Zijn project vordert al behoorlijk.

Nadat het bekend werd gemaakt dat Austin Butler gecast werd als de wereldberoemde zanger wist ook Tom Hanks een belangrijke rol te bemachtigen, namelijk die van zijn manager Colonel Tom Parker. En nu heeft ook Olivia DeJonge getekend voor het project.

Wat te verwachten?
DeJonge zal gestalte geven aan Priscilla Presley, de vrouw van Elvis van 1967 t/m 1973. Na de dood van Elvis werd zij de voorzitter van Elvis Presley Enterprises en maakte ze van zijn bekende villa Graceland een toeristische trekpleister. Ook had ze een acteercarriere; zo dook ze onder meer op in de drie The Naked Gun films.

De Australische DeJonge is tot nu toe voornamelijk bekend van M. Night Shyamalan's The Visit en de Netflix serie The Society.

NieuwsFilm

meest populair