Nieuwe 'Suicide Squad'-film wordt vooral grappig!

Dus geen grauwe DC-slechterikenfilm.

De DC-film Suicide Squad uit 2016 paste prima bij de meer duistere insteek die het DC Extended Universe inzette sinds Man of Steel en vooral Batman v Superman: Dawn of Justice. Het is een duidelijk grauwere comicfilm waarin actie centraal staat en luchtige komedie doorgaans ondergeschikt blijkt. De volgende film - The Suicide Squad - wordt echter een stuk vrolijker.

"Gunn heeft een fantastisch script geschreven. Deze is zo grappig... Ik heb het gevoel dat ik mijn eerste komedie opneem. Er zijn veel echt grappige mensen betrokken. Het is een leerervaring. Ik ben omringd door een heleboel ongelooflijk grappige mensen," aldus acteur Joel Kinnaman.

Veel grappige mensen
En wie had anders verwacht?! De film wordt immers geregisseerd door Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn die goed is in het uitwerken van zijn personages, vaak door het gebruik van een flinke dosis humor.

In de eerste Suicide Squad is Kinnaman te zien als het personage Rick Flag. Hij krijgt de leiding over Task Force X, met alle gevolgen van dien. Naar verwachting verschijnt The Suicide Squad begin augustus 2021 in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair