Bond-schurk wordt 'smerig stuk tuig' in 'No Time To Die'!

Bond-schurk wordt 'smerig stuk tuig' in 'No Time To Die'!

Zijn personage heet Safin.

Na de slechteriken Ernst Stavro Blofeld in Spectre, Raoul Silva in Skyfall, Dominic Greene in Quantum of Solace en Le Chiffre in Casino Royale moet Daniel Craigs James Bond het in zijn 25e film No Time To Die opnemen tegen de schurk Safin en deze wordt gespeeld door Bohemian Rhapsody-acteur Rami Malek. Wat kunnen we van hem verwachten?

Gisteren was er het gerucht dat hij mogelijk een soort biotech-genie is met - uiteraard - een duister plan om iets te vernietigen. Hij zou zich schuilhouden in een gigantische algenkwekerij. Hierover is verder nog niets bekend, maar producent Barbara Broccoli heeft nu wel beloofd dat we een behoorlijk stevige schurk te zien krijgen, tegenover Empire Magazine:


"Hij is echt de superschurk. Hij is degene die James Bond echt weet te raken. Hij is een smerig stuk tuig."

Bond keert terug uit pensioen
In No Time To Die heeft 007 zijn actieve dienst de rug toegekeerd; hij is geen geheim agent meer. Een ontmoeting met zijn oude vriend Felix Leiter (Jeffrey Wright) van de CIA roept de hulp van 007 in. Het brengt hem richting de mysterieuze schurk van Malek, gewapend met een gevaarlijke nieuwe technologie.

No Time To Die van Cary Fukunaga (Maniac, True Detective) staat gepland voor 2 april 2020.

NieuwsFilm

meest populair