Oscar-posters voor 'Avengers: Endgame'!

Oscar-posters voor 'Avengers: Endgame'!

Twee scènes moeten de nodige nominaties binnenslepen.

Op 13 januari 2020 worden de nominaties bekend gemaakt voor de jaarlijkse Academy Awards die tijdens de 92e Oscaruitreiking op 9 februari worden uitgereikt. Een van de films die graag de nodige Oscarnominaties wil ontvangen is Avengers: Endgame.

Hieronder zie je twee posters die verschenen voor de film van Marvel Studios en regisseurs Anthony en Joe Russo. Beide posters haken in op de grote eindstrijd tussen de Avengers en hun intergalactische back-up tegen Josh Brolins megaschurk Thanos.

Beste film
Het eerste affiche focust zich op de "all-female scene" met personages als Brie Larsons Carol Danvers / Captain Marvel, Gwyneth Paltrows Pepper Potts, Letitia Wrights Shuri en Pom Klementieffs Mantis. Er wordt ingezet op Beste film en Beste kostuums.

Bekijk de afbeelding
Technische kansen
Het tweede Oscar-affiche toont vooral de visuele effecten rond de start van de definitieve clash tussen beide kampen. Nu komen de technische wensen naar voren.

Bekijk de afbeelding
Zoals bekend wil Robert Downey Jr. (Tony Stark / Iron Man) niet dat Disney hem naar voren schuift voor een Oscar voor Beste mannelijke hoofdrol. Welke Oscarnominaties zou jij Endgame geven?

NieuwsFilm

meest populair