Trailer 'Jumanji: The Next Level': The Rock en Karen Gillan in actie!

Trailer 'Jumanji: The Next Level': The Rock en Karen Gillan in actie!

Na Welcome to the Jungle en er het volgende level.

Alweer geruime tijd geleden verscheen er een eerste trailer voor Jumanji: The Next Level, uiteraard het vervolg op Jumanji: Welcome to the Jungle. Deze kaskraker wist in 2017 en 2018 bijna één miljard dollar op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's. In december volgt het nieuwe avontuur en hieronder zie je trailer #2!

In The Next Level staan uiteraard weer de vier avatars van Dwayne Johnson (Dr. Smolder Bravestone), Karen Gillan (Ruby Roundhouse), Kevin Hart (Franklin "Mouse" Finbar) en Jack Black (Professor Sheldon Oberon) centaal. Dit keer zit in hen een andere personage uit de echte wereld. Dit leidt uiteraard tot de nodige komische momenten.


Ook nieuwe gezichten
In dit tweede deel keren de personages terug naar Jumanji om één van hun vrienden te redden. Ze ontdekken ze dat niets is zoals ze het hadden verwacht. Om te ontsnappen uit het meest onheilspellende spel ter wereld moeten de spelers gevaren trotseren in diverse gebieden, van dorre woestijnen tot aan besneeuwde bergen.

Naast het bovengenoemde viertal zijn er ook rollen voor onder meer Nick Jonas (Alex), Awkwafina, Danny DeVito en Danny Glover en de film werd opnieuw geregisseerd door Jake Kasdan.

Paard op poster!
Vanaf 12 december is The Next Level in de Nederlandse bioscoopzalen te zien. Hieronder het bijhorende affiche, met opvallend genoeg een zwart paard.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair