'Wonder Woman 1984' brengt Gal Gadot naar Witte Huis

'Wonder Woman 1984' brengt Gal Gadot naar Witte Huis

Nieuwe beelden onthullen details nieuwe Wonder Woman-film.

Eigenlijk had deze maand Wonder Woman 1984 in de wereldwijde bioscoopzalen moeten verschijnen. Om verschillende redenen werd de film rond de heldin van Gal Gadot verplaatst naar de zomer van 2020. Nu hebben we wat leuke details!

Het blijkt dat er in een niet vrijgegeven promo voor WarnerMedia's HBO Max - te verschijnen in mei 2020 - wat beelden zitten uit de film van Wonder Woman-regisseur Patty Jenkins. Uiteraard zijn deze met het titelfiguur. Helaas zijn de beelden, gezien door IGN, nog niet online verschenen.

Wonder Woman bij Witte Huis
In de promo zien we Diana en Steve (Chris Pine) in Washington DC vlakbij het Washingtonmonument. Mogelijk is dit een scène uit een droom aangezien ze de volgende tekst zegt, "Ik kan het bijna zien, als een prachtige droom." Daarna is er een shot te zien waarin de twee vechten in het Witte Huis. Diana gebruikt haar lasso om Steve te beschermen, in een nieuw harnas.

Wonder Woman 1984 met Kristen Wiig als de slechterik Barbara Minerva a.k.a Cheetah, is te zien vanaf begin juni 2020. De eerste trailer zou in december verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair