Schwarzenegger ziet 'True Lies 2' en 'Last Action Hero 2' wel zitten

Schwarzenegger ziet 'True Lies 2' en 'Last Action Hero 2' wel zitten

Of maar beter van niet??

Na zijn periode in de politiek keerde Arnold Schwarzenegger terug naar het witte doek. De Terminator-held boekte wat kleine succesjes, maar zo'n hit als hij was in de jaren 80 en 90 werd hij zeker niet. Moet hij zich dan gaan richten op vervolgfilms op zijn oude successen?

In gesprek met Screen Rant zei The Austrian Oak dat hij wel iets ziet in vervolgen op de kaskraker True Lies van James Cameron en de soort van cultfilm Last Action Hero van John McTiernan. "Het is altijd aan de fans; het is aan hen om aan te geven of zij nog zo'n film willen," zei Schwarzenegger over de mogelijke 'legacy sequels'. En hiermee lijkt hij te insinueren dat wel zin heeft in de vervolgen.


Eerdere pogingen!
Overigens had Schwarzenegger meer revivals in gedachte. Zo zou hij Triplets maken, het vervolg op Twins, en moest er een nieuwe Conan-film komen met de titel The Legend of Conan of Conan the Conqueror. Beide projecten gingen niet door en het is dus maar de vraag of er studio's zijn die zin hebben in de eerder genoemde vervolgfilms.

Schwarzenegger is nu te zien in Terminator: Dark Fate. Grote andere projecten heeft hij niet klaarstaan.



NieuwsFilm

meest populair