De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

The King (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Michôd | Cast: Timothée Chalamet, Robert Pattinson, Joel Edgerton, e.a.
Hal is prins en erfgenaam van de Engelse troon. Hij wil echter niets met de kroon te maken hebben. Als zijn vader overlijdt, wordt hij toch tot koning Henry V gekroond. In de strijd om Engeland krijgt hij te maken met vijandigheden binnen en buiten de kasteelmuren. Deze historische Netflix-film is gebaseerd op het bekende tweeluik van Shakespeare en heeft een interessante cast. De trailers zagen er veelbelovend uit, dus The King is absoluut een aanrader.

The Strangers 2: Prey at Night (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Johannes Roberts | Cast: Bailee Madison, Christina Hendricks, Martin Henderson, e.a.
Een gezin gaat samen met hun rebelse dochter een laatste keer op vakantie voordat zij naar een kostschool wordt gestuurd. Ze worden echter gedwongen om te overnachten op een verlaten vakantiepark. Daar worden ze al snel geconfronteerd door een stel gemaskerde psychopaten, waarna een dodelijk kat-en-muisspel begint. Dit langverwachte vervolg op de bekende slasher met maskers is een gave horrorfilm voor dit weekend.

Escape Room (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam Robitel | Cast: Taylor Russell, Logan Miller, Deborah Ann Wolf, e.a.
Zes vreemden worden uitgenodigd om uit één van de moeilijkste escaperooms ooit te ontsnappen, waarbij een aardig geldbedrag te winnen valt. De deelnemers ontdekken echter al snel dat de kamers vol zitten met levensgevaarlijke valstrikken en dat hun levens op het spel staan. Escape Room is een redelijk originele genrefilm met een spannend verhaal. Deze film moet je dus zeker eens een kans geven.

The Bucket List (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rob Reiner | Cast: Jack Nicholson, Morgan Freeman, Sean Hayes, e.a.
Een miljonair en simpele arbeider ontmoeten elkaar in het ziekenhuis. Ze zijn beiden getroffen door kanker en hebben niet meer dan een jaar te leven. De twee raken bevriend en maken een lijst van de dingen die ze graag nog willen doen. De mannen ondernemen een ontsnappingspoging uit het ziekenhuis en maken hun dromen werkelijkheid. The Bucket List is een prima buddyfilm met een topcast.

The Kindergarten Teacher (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sara Colangelo | Cast: Maggie Gyllenhaal, Parker Sevak, Gael García Bernal, e.a.
Een kleuterjuf, die vrij teleurgesteld is over haar leven, volgt in haar vrije tijd een poëziecursus. Heel goed schrijven kan ze echter niet. In haar klas ontdekt ze een wonderkind, dat beter kan dichten dan zij. Ze probeert zijn talent te helpen ontwikkelen, maar die bemoeienis neemt al gauw ongezonde trekken aan. The Kindergarten Teacher is een ongrijpbare thriller met een mooie hoofdrol voor Maggie Gyllenhaal.


En verder onder meer...

Actie
Drive (2019)
Jonah Hex (2010)
Bon Cop, Bad Cop (2006)

Feelgood
Holiday in the Wild (2019)

Horror
Resident Evil: Retribution (2012)

Komedie
The Man Without Gravity (2019)
Hampstead (2017)
Jawbreaker (1999)
Steel Magnolias (1989)

Sciencefiction
2001: A Space Odyssey (1968)

Thriller
The Clovehitch Killer (2018)

NieuwsFilm

meest populair