Vincent D'Onofrio en Jessica Chastain helemaal weg van Phoenix's Joker

Vincent D'Onofrio en Jessica Chastain helemaal weg van Phoenix's Joker

De bekende acteurs zien Phoenix wel een Oscar winnen.

Halloween zit er weer op. Het was wel te verwachten dat heel wat mensen verkleed zouden gaan als de Joker. Joaquin Phoenix zette dan ook een geweldige Joker neer in de film van Todd Phillips. De film wordt gezien als een van de grote kanshebbers voor de Oscars, iets waar sommige andere beroemdheden zich wel in kunnen vinden.

Zo liet Vincent D'Onofrio, voornamelijk bekend als Kingpin in de Daredevil serie, zich erover uit op zijn Twitter-pagina: ''Joaquin Phoenix verdient erkenning voor deze prestatie''. Hier reageerde weer een andere bekendheid op, namelijk Jessica Chastain. Het was eigenlijk al duidelijk dat de IT: Chapter 2-actrice een fan is van de film. Gisteren postte ze nog een opvallende Joker-foto van zichzelf op Instagram, maar nu steekt ze haar bewondering voor de film zeker niet onder stoelen of banken.

Chastain's reactie
Zo zegt de actrice: ''Het is één van de allerbeste acteerprestaties die ik ooit heb gezien. Mijn mond viel wagenwijd open toen ik de film zag in de bioscoop. Ik was volledig uit het lood geslagen''. Warner Bros. heeft ook hoge Oscarverwachtingen voor Joker en zendt de prent in voor maar liefst vijftien categorieën.




NieuwsFilm

meest populair