Gloednieuwe foto van Jared Leto als Joker in 'Suicide Squad'

Inclusief bericht van regisseur David Ayer.

David Ayer heeft op Instagram een nieuwe foto van de Joker (Jared Leto) en zijn even gekke vriendin Harley Quinn (Margot Robbie) uit Suicide Squad gepost. De foto lijkt van een verwijderde scène te zijn. Ook kan Ayer het niet laten om zijn onvrede te uiten over zijn film.

David Ayer is niet trots op zijn Suicide Squad (2016). De uiteindelijke film over het slechterikenteam schijnt flink af te wijken van zijn oorspronkelijke visie. Op Instagram heeft de regisseur een nieuwe foto gedeeld van de Joker, waarop hij een pistool tegen het hoofd van Harley Quinn houdt.

Dromen zijn bedrog
"Films zijn fragiel. Ze zijn als dromen, beklijvende momenten die je visie ontvlucht zijn. Ze hebben hun eigen logica en waarheid", schrijft Ayer bij de foto. "Als je de bestemming verandert nadat de reis is voltooid, verandert de reis dan ook niet?"

Ayers oorspronkelijke visie clasht dus behoorlijk met het eindproduct. Zo was Suicide Squad eigenlijk vooral Harley Quinns avontuur, meent hij. "In veel opzichten was Suicide Squad haar film. Haar poging om te ontsnappen uit haar relatie met de Joker was de belangrijke emotionele verhaallijn die door de film liep", legt de filmmaker uit.



NieuwsFilm

meest populair