Eerste reviews 'Lady And The Tramp' zijn binnen (vanaf volgende week op Disney+)

Eerste reviews 'Lady And The Tramp' zijn binnen (vanaf volgende week op Disney+)

Opnieuw rijst de vraag 'waarom' dit gemaakt moest worden...

Na Dumbo, Aladdin en The Lion King komt Disney nu met hun vierde en laatste live-action remake van 2019, Lady And The Tramp. Meteen een belangrijke titel, omdat hij tevens wordt gebruikt als een middel om meer mensen naar Disney+ te lokken.

Het verhaal speelt rond de eeuwwisseling in Amerika. Lady (stem: Tessa Thompson) woont thuis bij haar familie uit de middenklasse. Vagebond (stem: Justin Theroux) zwerft op straat. Het hondenpaar wordt door omstandigheden samengebracht en krijgt elk een kijkje aan de andere kant van het leven terwijl ze voor elkaar vallen.

Hoe goed de film bekeken gaat worden op deze nieuwe streamingdienst, zal voornamelijk afhangen van de eerste reacties en deze zijn binnen.

3 uit 5 sterren
CINEMABLEND meldt: "Leuk, maar niet memorabel. Hij bereikt niet de hoogten van het origineel, maar is wel charmant genoeg om te bekijken. Wederom is dezelfde plot herkauwd, maar wordt ook net dat extra beetje charme geboden. Hier en daar zijn kleine details veranderd om voor de zekerheid het shot-for-shot verwijt te voorkomen".

Uitschieters zijn COMICBOOK.COM die de volle 5 sterren geeft: "Er is meer magie aanwezig dan vroeger. Het spaghettidiner is nog romantischer dan je je herinnert en de barmhartige kant van de mensheid is geweldig vormgegeven". Aan de andere kant noemt THR dit dan juist weer de saaiste remake die het Huis van de Muis ooit gemaakt heeft.

NieuwsFilm

meest populair