Dit is waar en wanneer de opnames van 'Fantastic Beasts 3' beginnen

Dit is waar en wanneer de opnames van 'Fantastic Beasts 3' beginnen

Het volgende hoofdstuk in de magische wereld van Harry Potter verschijnt in november 2021.

Warner Bros. heeft officieel groen licht gegeven aan Fantastic Beasts 3. Dat meldt filmsite Deadline. De productie van die tovenaarsfilm liep eerder vertraging op na de tegenvallende prestaties van het vorige deel.

Volgens Deadline beginnen de opnames in de lente van 2020. Dat is later dan eerder werd aangenomen. De productie heeft wederom een mooie locatie uitgekozen. In Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016) moest Newt Scamander (Eddie Redmayne) op beestenjacht door de straten van New York en Parijs vormde de belangrijkste achtergrond voor The Crimes of Grindelwald (2018). In het derde deel zal Rio de Janeiro, de hoofdstad van Brazilië, de hoofdlocatie zijn.

Waarom liep de productie vertraging op?
De productie van Fantastic Beasts 3 werd meermaals uitgesteld na de tegenvallende reacties op The Crimes of Grindelwald. Ook de financiële prestaties vielen tegen. De studio gunde schrijfster J.K. Rowling daarop extra tijd om haar script voor het derde deel te polijsten. Het is de bedoeling dat Fantastic Beasts 3 vanaf november 2021 in de bioscopen te zien is. David Yates keert terug voor de regie.

NieuwsFilm

meest populair