Algemeen

Wil jij de 'Justice League Snyder Cut' zien?

De film lijkt wel degelijk grotendeels te bestaan.

door Bram de Groot om 09:16 in Algemeen
Het is bekend; de DC-film Justice League uit 2017 was een flinke flop voor Warner Bros. en betekende het einde van de meeste plannen die er toen mogelijk nog waren voor de JLA-leden. Toch blijft er de roep om een eventueel bestaande andere versie van de film: de Snyder Cut!

Nadat onder meer regisseur Zack Snyder en Aquaman-acteur Jason Momoa al duidelijk hebben gemaakt dat deze versie (grotendeels) bestaat, is nu duidelijk geworden dat een groot deel van de visuele effecten voor de Snyder Cut al zijn afgerond. Dit hebben John Desjardin en Bryan Hirota via Twitter, nadat hen door een fan werd gevraagd. Zij waren de VFX-experts bij de film.


Zou jij de Snyder Cut willen zien?
En dan nu de vraag: zit jij eigenlijk op de Snyder Cut te wachten? En zou je hem kijken? Deze versie zou flink anders zijn dan Joss Whedons versie die in de bioscoop verscheen. Deze noteerde wereldwijd $657,9 miljoen bij een productiebudget van alleen al zo'n $300 miljoen. De ontvangst was mager, met 40 procent op Rotten Tomatoes.26 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

23VDV23

Avatar

Al minstens uit nieuwsgierigheid. Ik ben liefhebber van de Ultimate cut van Batman v Superman. Die lijn had van mij doorgezet mogen worden, maar daarin hoorde ik helaas tot een minderheid.

flep

Avatar

Ik zeker wel. Ik vind de Snyder style echt goed bij dit soort films passen.

Lijkt me sowieso ook leuk eens te zien wat de verschillen zijn tussen de twee. Hoeveel invloed dit kan hebben op de uiteindelijke film.

ThysRomani

Avatar

Als WB slim is, brengen ze de film uit in de bios. A few extra bucks voor de damage control.

Maar ik denk niet dat het gaat gebeuren. Er komt een nieuwe Batman, veel onzekerheid rond Superman.

Natuurlijk zou ik het willen zien, eens met 23VDV23.

Moviewheels

Avatar

Justice League was een zeer povere film. Daar gaat een directors cut niets aan veranderen. Snap niet dat mensen zich nog steeds zo druk maken hierover

RobzZ01

Avatar

Absoluut! Man of Steel is geniaal en de Ultimate Cut van Batman v Superman is weliswaar overvol maar superieur aan de bioscoopversie en gooit zoveel interessante ideeën op. Ideeën die zo goed hadden kunnen uitpakken voor Justice League. De trailers lieten dit doorschemeren... en toen... kwam daar niet meer van terug. Dus absoluut ben ik voor een Snyder cut. Al is het alleen al om een pay-off te krijgen voor de dingen die met Batman v Superman zijn opgezet.

CaptainCab

Avatar

Neh, verspilling van tijd

Master Of Films

Avatar

Alleen als Superman zijn p0rn0 sn0r behoud in de Snyder's cut. In de DCEU heeft Ares in WW ook zo'n p0rn0 sn0r, dus behoorlijk consistent Smiley face

Solid

Avatar

Wil ik zeker zien, gaat veel beter geweest zijn dan de film van nu...

d3c3pticon0608

Avatar

Zo echt wel dat ik die zou kijken!! De Ultimate cut van Batman v. Superman was ijzersterk (in mijn ogen de versie die de bios had moeten halen). Man of steel vind ik ook heel sterk. Die visie van Snyder gaf zo een goede vibe aan de donkere DC stijl. Zit dan ook echt te hopen dat ooit de Snyder Cut zal uitkomen!!

TwinsA

Avatar

Die mag komen, want de huidige versie is echt teleurstellend .

jeffreydevil

Avatar

Nee bedankt film is niet te redden

Goku32

Avatar

Ik wil deze wel zien, ik vond het niet eens zo een hele slechte film of zo

PRIME

Avatar

Ik las ergens dat er nu gezegd wordt dat het een Disney+ release gaat worden, wat marketing technisch natuurlijk geniaal zou zijn.

En ja, ik wil de Snyder cut zien.
En ja, fuck Joss Whedon.
En ja, fuck alle andere DC films die er nu aan komen.

247movies

Avatar

@PRIME tuurlijk niet op Disney+. Pannekoek!

Robbepost

Avatar

Hij zal echt wel beter zijn dan
Whedon's kut

jeffreydevil

Avatar

Ja alleen als superman dood laten wat verpesten heel film!
Hun kunnen niet winnen met heel team en dan komt super man en die verslaat al in hem eendje

Frietgezicht

Avatar

Whedon is uberhaubt een droeftoeter die alleen bagger aflevert dus slechter kan niet.

PRIME

Avatar

@247movies
Eh... Ik bedoelde HBO MAX.
Maar het voelt vast stoer om zo'n toon aan te slaan van achter een toetsenbord.

Rated_XR

Avatar

Moest Warner tegenwoordig een beetje meer ballen hebben zou er al lang een Snyder cut zijn, remember de Donner cut van Superman 2 die beter is dan de theatral version.

Sunspot

Avatar

Tuurlijk, die met Jos Whedon was zo fout, zo duidelijk te merken.

Dus kom op, laat me zien hoe het bedoeld was Smiley face

Hancock

Avatar

Yes please

Civilian Supreme

Avatar

Denk dat het niet eens zo lang meer duurt. Snyder was dan wel bezig met die zombie film maar volgens mij heeft hij voor de rest nog niet zo gek veel gedaan.
Ik vermoed dat hij alleen de cgi nog moet tweaken maar qua editen en soundtrack denk ik dat hij hem al lang heeft klaarliggen. Nu nog wachten op een sponsor voor de cgi en de marketing.

NieuwsFilm

meest populair