Algemeen

Terugkeer Captain America zou einde 'Avengers: Endgame' wat belachelijk maken

Veel fans zouden zijn tijdreis willen zien.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Aan het einde van Avengers: Endgame keert Chris Evans' Steve Rogers / Captain America terug in de tijd om de Infinity Stones terug te plaatsen in de tijd. We zien niet wat er exact gebeurt, maar binnen enkele seconden zien we wel dat Rogers veel ouder is geworden doordat hij in het verleden bleef. En dit lijkt op zeker het bewijs van het officiële afscheid van Steve Rogers van het Marvel Cinematic Universe.

Toch zouden veel fans hem terug willen zien en dan graag in een film (of serie) waarin we zien hoe Evans' Steve Rogers de stenen terugplaatst in de tijd en hoe hij omgaat met de wereld als hij besluit om bij zijn geliefde Peggy Carter te blijven, in het verleden. De schrijvers vinden een terugkeer echter geen goed plan.

Doet Avengers: Endgame geen goed
In gesprek met Screen Rant werden Christopher Markus en Stephen McFeely gevraagd wat zij zouden vinden als Rogers terugkeert in het MCU. "Dat wil ik niet. Ik hou van het schrijven over Cap, ik hou van Evans. Maar ik heb echt het gevoel, net als bij Tony, dat we ze zover hebben gebracht dat ze het niet meer hoeven te doen. Ik zou het niet leuk vinden om iets klunzig te moeten doen om ze terug te krijgen," aldus Markus.

Hij krijgt steun van McFeely: "Ik zou me zorgen maken als ze dat zouden doen, aangezien dit Endgame wat belachelijk zou maken. Dit is zo'n belangrijk en zo interessant moment, aangezien een zeer succesvolle studio gewoon hun belangrijkste instrumenten [Evans en Downey Jr.] heeft laten gaan."

Uiteindelijk was Evans te zien in drie Captain America-solofilms en vier Avengers-films. Hij had snelle cameo's in de films Spider-Man: Homecoming en Thor: The Dark World en hij was te zien in de nafilmpjes van Ant-Man en Captain Marvel. In de Disney+ serie The Falcon and the Winter Soldier draagt de Falcon van Anthony Mackie het schild van Rogers.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Pff zo vermoeiend. Cap had een mooi en origineel einde wat past bij zijn karakter in het mcu.
Maar blijkbaar had zijn kop eraf gehakt moeten worden om hem met rust te laten.

jeffreydevil

Avatar

Cap had dood moeten gaan en Ironman had moeten leven

Popcultuurfreak

Avatar

Robert Downey Jr is te duur daar voor Jeffrey.
En om eerlijk te zijn. Cap had meer verhaal om te voltooien dan Tony Stark.

MatrixFX

Avatar

Zou een leuke aanvulling zijn. Cap die de Stones terugbrengt.
Confrontatie met red skull.
Vergeet ook niet dat hij ook Mjolnir meenam terug in de tijd maar die Was er niet meer bij verouderde Cap.
Leuk verhaal om in 1 of 2 seizoenen uit te werken.

DCMarvel

Avatar

Wat Endgame belachelijk maakte is dikke thor, smart hulk, veel te veel stomme, stoner humor wat niet past bij Marvel en de uitwerking van het tijdreizen.

NieuwsFilm

meest populair