Terugkeer Captain America zou einde 'Avengers: Endgame' wat belachelijk maken

Terugkeer Captain America zou einde 'Avengers: Endgame' wat belachelijk maken

Veel fans zouden zijn tijdreis willen zien.

Aan het einde van Avengers: Endgame keert Chris Evans' Steve Rogers / Captain America terug in de tijd om de Infinity Stones terug te plaatsen in de tijd. We zien niet wat er exact gebeurt, maar binnen enkele seconden zien we wel dat Rogers veel ouder is geworden doordat hij in het verleden bleef. En dit lijkt op zeker het bewijs van het officiële afscheid van Steve Rogers van het Marvel Cinematic Universe.

Toch zouden veel fans hem terug willen zien en dan graag in een film (of serie) waarin we zien hoe Evans' Steve Rogers de stenen terugplaatst in de tijd en hoe hij omgaat met de wereld als hij besluit om bij zijn geliefde Peggy Carter te blijven, in het verleden. De schrijvers vinden een terugkeer echter geen goed plan.

Doet Avengers: Endgame geen goed
In gesprek met Screen Rant werden Christopher Markus en Stephen McFeely gevraagd wat zij zouden vinden als Rogers terugkeert in het MCU. "Dat wil ik niet. Ik hou van het schrijven over Cap, ik hou van Evans. Maar ik heb echt het gevoel, net als bij Tony, dat we ze zover hebben gebracht dat ze het niet meer hoeven te doen. Ik zou het niet leuk vinden om iets klunzig te moeten doen om ze terug te krijgen," aldus Markus.

Hij krijgt steun van McFeely: "Ik zou me zorgen maken als ze dat zouden doen, aangezien dit Endgame wat belachelijk zou maken. Dit is zo'n belangrijk en zo interessant moment, aangezien een zeer succesvolle studio gewoon hun belangrijkste instrumenten [Evans en Downey Jr.] heeft laten gaan."

Uiteindelijk was Evans te zien in drie Captain America-solofilms en vier Avengers-films. Hij had snelle cameo's in de films Spider-Man: Homecoming en Thor: The Dark World en hij was te zien in de nafilmpjes van Ant-Man en Captain Marvel. In de Disney+ serie The Falcon and the Winter Soldier draagt de Falcon van Anthony Mackie het schild van Rogers.

NieuwsFilm

meest populair