Video

Veelbelovende trailer 'Wendy' steekt 'Peter Pan' in arthouse-jasje

Benh Zeitlin presenteert de eerste trailer van zijn nieuwe film.

door Jeffrey Kouters om 14:45 in Video
In de eerste trailer van Wendy, een nieuwe interpretatie van het klassieke verhaal van Peter Pan, staat de tijd stil. Deze prent is gemaakt door Behn Zeitlin, die met zijn regiedebuut Beasts of the Southern Wild (2012) een Oscarnominatie wist te scoren. De eerste beelden van Wendy ogen dan ook veelbelovend.

Zeven jaar na het verschijnen van zijn alom geprezen regiedebuut, is regisseur Behn Zeitlin terug met zijn tweede speelfilm Wendy. Wendy is samen met een grote groep andere kinderen gestrand op een mysterieus eiland waar de tijd geen vat op lijkt te hebben. Ze moet in actie komen om haar familie te redden en haar jeugd te beschermen tegen het gevaar van het opgroeien.

In het kort
Zeitlin heeft voor Wendy voornamelijk kinderen zonder acteerervaring gecast. De film wordt uitgebracht door Fox Searchlight. In Amerika is Wendy vanaf 28 februari in de bioscoop te zien. Het is niet bekend of en wanneer de film naar Nederland komt.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Hopelijk komt deze uit op disney + in nederland.

GreenHornet

Avatar

Heb even onderzoek gedaan film zal naar HBO max komen. Eigenaar van Fox Searchlight is niet Disney.

Goku32

Avatar

Poehhh ze weten echt niks nieuws meer te verzinnen. Waarom zou dit nog interessant zijn we hebben al zoveel verhalen gezien van Peter pan en Wendy. Waarom zou dit anders zijn

Koroshiya1

Avatar

Vind het er wel interessant uitzien, ook al is het niet al te origineel (wat trouwens een nogal overtrokken term is). Visueel ziet het er goed uit. Doet mij denken aan Lord of the Flies by Terence Malick.

Master Of Films

Avatar

Wendy, een nieuwe interpretatie van het klassieke verhaal van Peter Pan, staat de tijd stil
Kan mij niet voorstellen dat Wendy veranderd in stoute Wendy. Dan krijgen we een hele andere film, dat absoluut niet op D+ mag gaan verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair