Nicolas Cage en Lovecraft-horror in trippy trailer 'Color Out of Space'

Nicolas Cage en Lovecraft-horror in trippy trailer 'Color Out of Space'

Na het waanzinnige Mandy is Nicolas Cage opnieuw te zien in een kosmische horrorfilm.

In de laatste paar jaar was Nicolas Cage voornamelijk te zien in allerlei films die direct op VOD en dvd/Blu-ray uitkwamen. Toch liet hij vooral in het vorig jaar verschenen Mandy zien nog steeds een acteur van formaat te zijn. Naar verluidt zou hij zich ook in Color Out of Space opnieuw van zijn beste kant laten zijn. In de eerste trailer, die je hieronder kunt bekijken, zien we hier al enkele hints van.

Color Out of Space vertelt het verhaal van een klein dorp in Massachusetts, waar jaren geleden een meteoriet insloeg in een groot heuvelgebied. De hitte van deze meteoriet zorgt ervoor dat alle levende wezens in de omgeving worden vergiftigd en mensen en dieren doordraaien. Cage weet natuurlijk als geen ander hoe je een doorgedraaid persoon speelt!

Terugkeer van een cultregisseur
Color Out of Space luidt tevens de terugkeer in van Richard Stanley, de aan lager wal geraakte regisseur die in de jaren '90 de cultfilms Hardware en Dust Devil maakte. Na die veelbelovende producties werd hij door Hollywood aan de zijlijn werd gezet na het floppen van The Island of Dr. Moreau.



NieuwsFilm

meest populair