Algemeen

Het Marvel Cinematic Universe is nu een 'post-Avengers wereld'

Disney-baas geeft uitleg.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Na Avengers: Endgame en de bonusfilm Spider-Man: Far from Home was het voor de gemiddelde Marvel-fan waarschijnlijk even afkicken. Grote Avengers zijn definitief weg en Thanos is dan toch echt verslagen.

En dit weet Walt Disney ook. Ze hebben afscheid genomen van hun cashcow Iron Man (Robert Downey Jr.) en ook van Chris Evans' Captain America hoeven we niets meer te verwachten. Tijdens een bijeenkomst voor investeerders gaf Disney CEO Bob Iger aan hoe we het Marvel Cinematic Universe nu moeten zien, via ComicBookMovie:


"Ik noem het de post-Avengers-wereld. Dit betekent niet dat er geen films worden gemaakt met personages uit de Avengers. Uiteraard komt Black Widow uit, in het fiscale jaar 2020, en een Thor 4-film is in de maak. En ik kan nog wel even doorgaan. We zijn ook bezig met de opbouw naar andere personages, zoals Eternals."

Avengers dus echt uit beeld
En dit bevestigt andermaal dat we even geen Avengers-films krijgen. Mocht deze er in de toekomst komen, dan lijkt een Young Avengers-film de meest logische optie, aangezien er heel wat jonge personages geïntroduceerd zullen worden.


Alle bevestigde MCU-films & series per jaar!
2020 | 2021 | 20220 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair