Algemeen

Dit is je laatste gratis weekend van Disney+!

Alleen dit weekend kun je nog gratis gebruikmaken van de dienst.

door Jeffrey Kouters om 12:30 in Algemeen
Heb jij de afgelopen weken ook genoten van de gratis proefperiode van Disney+? Vanaf dinsdag is deze voorbij en moet je gaan betalen voor de dienst.


Nederland had het unieke voorrecht om als eerste land ter wereld Disney+ uit te testen. Vanaf aanstaande dinsdag (12 november) wordt de streamingdienst verder uitgerold. Dan lanceert de dienst in Amerika en Canada en vindt ook de officiële lancering in Nederland plaats. Nederlanders kunnen Disney+ tot 13 november gratis blijven gebruiken (dinsdag kun dus je ook nog de nieuwe, originele content die op die dag wordt toegevoegd voor niets meepakken).

Abonnement
De films en series van Disney zijn voortaan alleen nog maar te streamen via Disney+. Deze zullen dus niet meer op Netflix of andere platformen te zien zijn. Een abonnement kost 6,99 euro per maand. Voor 69,99 euro heb je één jaar toegang tot de dienst. Je krijgt dan 1,16 euro per maand korting. Toch geen trek in Disney+? Je kunt je abonnement eenvoudig stopzetten via de menuoptie 'Account'.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Henk71

Avatar

maandag is het 11 november en geen 12 november

Scheerzeep

Avatar

@Henk71

Wat een blunder van mijn kant. Ik heb het bericht aangepast.

Dank!

John Wayne

Avatar

Ik kon afgelopen week eindelijk eens kijken via de app die nu ook voor de Samsung TV beschikbaar is. De beeldkwaliteit en het geluid vallen me tot nu toe zwaar tegen. De content die ik de moeite waard vind, heb ik reeds op blu-ray. Heb het abonnement maar weer opgezegd.

ThaBEN

Avatar

@John Wayne
Om diezelfde reden heb ik het ook opgezegd. De Disney+ app ondersteund op geen enkele Samsung TV 4K of HDR. Je kunt dus maximaal in 1080P SDR streamen op je Samsung TV.

Bron: https://help.disneyplus.com/hc/nl/articles/360034925812

Daar heb ik geen behoefte aan gezien ik al een grote collectie Blu-rays en UHD discs bezit met (zo goed als) alle Disney, Marvel en Star Wars films.

Ik vind het enigszins schandalig dat Disney hoog van de toren roept hun content in 4K HDR10/Dolby Vision, Dolby Atmos beschikbaar is en met voordelige jaarplannen komen om zoveel mogelijk abonnementen binnen te halen. En dan vlak voor launch blijken hier allemaal haken en ogen aan te zitten, en brengen ze vervolgens apps uit die géén 4K HDR ondersteunen. Daar ga ik mijn geld niet aan uitgeven.

Tot nu toe weet ik enkel met 100% zekerheid dat de XBOX One X native 4K HDR ondersteund in de Disney+ app. Voor de rest is alles nog vrij onduidelijk zo vlak voor launch en is het maar de vraag of en wanneer de verschillende apps deze opties wel beschikbaar krijgen.
Echter de mensen die hier dinsdag pas achter komen staat een leuke verrassing te wachten en zitten mogelijk voor een jaar vast aan een contract welke niet levert wat men verwacht had.

Johan67

Avatar

Inmiddels ook opgezegd. Vanaf de eerste dag het gratis abonnement genomen, maar omdat ze nog geen DD 5.1 via de LG app kunnen leveren, helaas geen film/serie gekeken.

David Mills

Avatar

Bij de samsung tv app moet ik mij continue opnieuw inloggen als de tv uit is geweest, op mijn iphone heb ik hier geen last van, vreemd

Freddy1962

Avatar

Afgelopen week pas de app gekregen op mijn LG 4k tv maar kan niet inloggen en wel op mijn tablet. Heb mijn abonnement meteen opgezegd en laten ze 't van Disney + eerst maar eens alles werkende hebben zoals ze beloofd hebben.

Ben1956

Avatar

Heb geprobeerd op te zeggen.Ging naar mijn account en kwam uit bij i-tunes.

Kawasaki

Avatar

Paar keer gekeken maar naar 4 dagen al weer afgemeld. Netjes bevestigd. Beeld fantastische. Beter dan Netflix.

Kawasaki

Avatar

Paar keer gekeken maar naar 4 dagen al weer afgemeld. Netjes bevestigd. Beeld fantastisch.Beter dan Netflix.
Sony 4 k 100 hertz. Fantastische app van Disney Plus

Havoc

Avatar

Die 70 euro schrijven ze volgende week maar gewoon lekker af.

MovieGamer

Avatar

Vanaf dinsdag mogen ze die €6,99 gewoon van mij afschrijven.

Wollie1968

Avatar

Opgezegd om de dood eenvoudige reden dat ik genoeg heb aan Netflix en movies en series via Ziggo. Beeldkwaliteit van Disney is wel geweldig.

Big Hero

Avatar

Opgezegd, omdat ik zeer tevreden ben met Netflix en de serie's via Ziggo Go...

Sunspot

Avatar

Oke, laat maar zitten dan, dacht dat het als bij Netflix zou zijn, maar maakt niet uit.

NieuwsFilm

meest populair