Algemeen

Bewijsmateriaal bestaan Snyder Cut 'Justice League' stapelt zich op!

Meer nieuwe beelden uit de andere versie.

door Bram de Groot om 07:21 in Algemeen
In 2017 belandde de DC-film Justice League in een productiehel. Regisseur Zack Snyder vertrok om persoonlijke redenen, waarna Avengers-regisseur Joss Whedon werd aangetrokken om de film met de nodige instructies af te ronden tot een film die niet anger duurde dan 120 minuten.

Sinds het floppen van Justice League wordt er veel gehint naar het bestaan van een ruwe versie, de zogenoemde Snyder Cut en wordt de #ReleaseTheSnyderCut veelvuldig ingezet door de die-hard fans. Nu hebben Snyder zelf en acteurs Jason Momoa (Arthur Curry / Aquaman) en Ray Fisher (Victor Stone / Cyborg) beelden onthuld die waarschijnlijk in de Snyder Cut te zien zijn.

Verwijderde beelden Justice League
Als eerste een foto die Momoa deelde. Hierop zien we zijn Aquaman een wapen steken in de slechterik Steppenwolf. Daarna zie je een beeld van Victor Stone / Cyborg, met afsluitend

Dit bericht bekijken op Instagram

#releasethesyndercut 😜😜aloha j

Een bericht gedeeld door Jason Momoa (@prideofgypsies) op

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Q Jones18

Avatar

Ik zou hem toch graag willen zien

PRIME

Avatar

Hoe meer ze er zelf over beginnen, hoe meer ik denk dat het HBO MAX gerucht waar is.

d3c3pticon0608

Avatar

Zoveel fans willen dit zien, Warner Bros. Kan het eigenlijk niet meer negeren.. al doen ze een straight to Blu-Ray release.
Zou de visie van Snyder ook graag zien,, vind de style en de sfeer die zijn DC films ademen, helemaal perfect in verhouding met de duistere DC comics.

aspers

Avatar

Zou een populair kerstcadeau zijn!

Civilian Supreme

Avatar

Denk dat het ook echt wel een verbetering zal zijn. Snyder is natuurlijk ook niet gek, als zijn versie belabberd was dan denkt hij natuurlijk ook, laat maar zitten, we hebben het er niet meer over.
Hij zal ook niet af willen gaan.
Ik vind zijn films 'super'. Had liever gezien dat ze verhaaltechnisch wat dingen anders hadden gedaan in BvS maar hou wel van dat duistere.
Ik heb een bloedhekel aan die makkelijke wegslik humor of lichte toon die je ook al zag in Jl, Shazaam en met fases in Aquaman.
Laat dat lekker bij Marvel.

Robbepost

Avatar

+1 Civilian Supreme

Master Of Films

Avatar

Civilian Supreme "Ik heb een bloedhekel aan die makkelijke wegslik humor of lichte toon die je ook al zag in Jl, Shazaam en met fases in Aquaman."


Helaas zie je dat verkeerd met Shazam. Niet dat je een bloedhekel hebt aan makkelijke wegslik humor of lichte toon, maar Shazaam hoort nou eenmaal een lichte toon / makkelijke wegslik humor te hebben. De Snyder BvS/MoS toon past niet bij de Shazam karakter, want dan krijg je Black Adam. David F. Sandberg wist precies wat voor karakter Shazam was en heeft daar naar gehandeld, met een klein beetje Sandberg horrer prikkels.

Aquaman comics had ook die gekke lichte toon van vroeger. Hoewel tegenwoordig Aquaman veel serieuzer is geworden zoals in Flashpoint & Injustice. Duidelijk dat Wan wat eerbetoon wou gaan behouden in Aquaman, zoals een cameo van Topo de Octopus.

Het is niet dat Wan en Sandberg Marvel's lichte toon wou gaan naapen. Het ligt aan het aard van het karakter.

Robbepost

Avatar

^ dat klopt, maar ik denk dat de ontvangst (kritisch) van met name BvS er ook aan heeft bij gedragen. De duistere toon is veel genoemd en wordt door vele niet gewaardeerd.
Ik denk dat als BvS een overweldigend succes was Aquaman in Justice League geen grappenmaker zou zijn.

Civilian Supreme

Avatar

Master
Ja wat Shazaam betreft heb je wel gelijk. Dat hoort bij die film, wat dat betreft hebben ze het goed gedaan maar ik vind het verschrikkelijk. Maarja, er is een markt voor.

Frietgezicht

Avatar

@ Robbepost, films als The Dark Knight en Logan worden toch ook niet afgekraakt door een duistere toon? Als Batman VS Superman een hele goede film was (hoewel ik de film best ok vind) had je er denk ik niks over gehoord.

Robbepost

Avatar

Friet,
Dat denk ik ook. Maar dan waren ze denk ik met het DCEU op dezelfde voet verder gegaan en was JL geen Whedon kinderfilmpje geworden.

Sunspot

Avatar

Kom op met die Snyder cut :D

Daanminator

Avatar

Die komt gewoon op hbo max uit.

The soy sauce

Avatar

Who gives a fuck nog op dit moment. Al die belachelijke berichten over een Snyder rip, en dat dit zo veel beter zou zijn
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP

Rafael11

Avatar

Ben er toch wel benieuwd naar.

Sunspot

Avatar

@Civillian Supreme

Ik hou ook van dat donkere van Snyder, maar hij heeft gewoon te lang gewacht met Superman, te down, niet zoals in de comics. Was wel de bedoeling overigens, volgens Snyder zelf. Alleen daarom ben ik al beniewd naar Snyder Cut, of het daar al te zien was, want was alweer 3e film waar Superman in zat.

Dat met Whenon was zo een shit, wil de bedoelde versie zoveel mogelijk zien.

Maar goed, dat met Superman, hij had zeker in BvS al meer optimistisch moeten zijn, hoe vet zou dat zijn, een donkere wereld waar Superman het licht kan zijn.

Maar goed, dan zou het gevecht misschien niet plaatsvinden, hoewel ik dat niet geloof, Batman ging het er vooral om dat Superman een Alien was, al was er maar zoveel procent kans... Je weet het wel Smiley face.

Vind het ook zo jammer allemaal, maar hoop nog steeds dat Cavill terug keert.

En wil nog steeds weten waarom Batfleck ermee gekapt is, zogenaamd om het script, wat ik totaal niet geloof, onzin.

Denk meer om zijn drankprobleem, dat hij te veel tijd en alles kwijt is aan de franchise.

NieuwsFilm

meest populair