Celebrity

Winnaar Cole Sprouse zet verliezers Leonardo DiCaprio en Brad Pitt te kakken bij awardshow

Dat deed hij natuurlijk met een knipoog!

door FilmTotaal om 11:34 in Celebrity
Cole Sprouse werd gisterenavond bij de People's Choice Awards bekroond tot beste acteur in een dramafilm voor zijn rol in Five Feet Apart. Op het podium kon de winnaar het niet laten om even te grappen richting een stel bekende verliezers.

Leonardo DiCaprio en Brad Pitt grepen gisterenavond beiden naast de award voor beste filmacteur in een dramafilm voor hun rollen in Once Upon a Time in Hollywood. Cole Sprouse ging er met die prijs vandoor en had zelf ook wel door dat zijn winst enigszins opvallend was, gezien de stevige concurrentie. Sprouse kon het dan ook niet laten om daar een grappige opmerking over te maken.

'Stevige competitie'
"Voor alle nieuwkomers in deze categorie, en in het bijzonder DiCaprio en Pitt: hou je taai", grapt de acteur, die verder bekend is van onder meer The Suite Life of Zack & Cody en Riverdale. "Ooit op een dag zullen jullie hier ook mogen staan", vervolgt Sprouse zijn speech. "Deze competitie is echt al jaren gaande tussen ons, maar blijkbaar is dit mijn jaar".


Dankbaar
Sprouse is dankvoor voor zijn People's Choice Awards, een prijs die, zoals al uit de naam blijkt, gekozen wordt door het publiek. In Five Feet Apart speelt Sprouse een tiener met de ziekte cystische fibrosis. In het ziekenhuis ontmoet hij een lotgenote, Stella (Haley Lu Richardson). De twee raken verliefd op elkaar, maar hun ziekte belemmert de boel.

NieuwsFilm

meest populair