Algemeen

'Avengers: Endgame' staat NU op Disney+!

Marvels blockbuster vol superhelden is vanaf nu te streamen.

door Jeffrey Kouters om 07:01 in Algemeen
Disney+ is vanaf vandaag officieel gelanceerd in Nederland. De komende tijd worden er heel wat nieuwe topfilms toegevoegd. De aftrap wordt in ieder geval groots gevierd met de komst van Avengers: Endgame - hét kroonjuweel van Marvel. Deze blockbuster vol superhelden stream je vanaf vandaag exclusief op Disney+!

Avengers: Endgame (2019)
Regie: Joe & Anthony Russo | Cast: Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, e.a.
In Endgame nemen de overgebleven Avengers het opnieuw op tegen Thanos, die met één vingerknip de helft van alle leven wist uit te roeien. De helden zetten alles op alles om zijn destructieve daden ongedaan te maken. Om het benodigde geschut voor deze missie te verzamelen, moeten zij een bijzondere reis door de Marvel-annalen maken. Uiteindelijk staan de Avengers opnieuw oog in oog met hun ultieme nemesis, wat leidt tot een grootse finaleconfrontatie waarin zij leren wat het betekent om een échte held te zijn.


Interesse in deze film? Je kunt hem hier direct (en vandaag nog gratis) bekijken!

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Guyon2002

Avatar

Net eerst The Mandalorian gekeken, holy shit!

Luizelgespuizel

Avatar

Iemand met interesse voor Marvel heeft het toch allang gezien ? Echt geen reden om Kindernet 2.0 te nemen of je moet hard gaan op die harde series bestemd voor 8 jarigen.

Frietgezicht

Avatar

^ Zal je nog verbazen hoeveel kindjes hier rondlopen die zich zelfs verheugen op frozen 2

Luizelgespuizel

Avatar

^

Geen enkel probleem toch, ben stiekem ook benieuwd naar de Monster Inc serie. Maar de hele hype voor deze beste wel beperkte dienst is toch heel erg ongegrond, helemaal met de mensen die beweren dat het een Netflix killer zou zijn. Het is inderdaad een Netflix killer voor de 8 jarigen onder ons maar voor het volwassen publiek ? Dan moet je wel een hele beperkte smaak hebben.

Frietgezicht

Avatar

Yep het is een kindernet 2.0 zoals jij zegt

NieuwsFilm

meest populair