Hoe denkt Chris Evans over een terugkeer als Captain America?

Hoe denkt Chris Evans over een terugkeer als Captain America?

In Avengers: Endgame nam hij afscheid.

In Avengers: Endgame werd duidelijk dat Chris Evans afscheid nam van zijn personage Steve Rogers a.k.a. Captain America. Toch blijft er een roep om een terugkeer. Want wat gebeurde er tijdens zijn reis door de tijd en hoe leefde hij samen met Peggy Carter? Dit is hoe Evans er zelf over denkt.

In een duogesprek met mede-Avenger Scarlett Johansson (wijlen Black Widow) voor Variety liet Evans weten dat hij denkt dat hij niet terug zal keren in het Marvel Cinematic Universe. "Je zegt nooit nooit. Ik hou van het personage. Ik weet het niet," was de eerste reactie van Evans op de vraag of hij ooit terug zou keren als Rogers. "Het is geen harde nee, maar ook geen enthousiaste ja."

Misschien later, maar wel met een reden
Evans geeft meer uitleg: "Ik denk dat ze het heel goed hebben gedaan om hem zijn reis te laten voltooien. Als je dit opnieuw op zoekt, kan het aanvoelen aan een snelle 'cash grab'. Het kan ook niet alleen zijn omdat het publiek enthousiast is. Wat willen we onthullen? Wat voegen we toe aan het verhaal? Er zouden veel dingen samen moeten komen."

De acteur denkt zelfs dat het maar beter is om helemaal niet meer te kijken naar wat er gebeurde met zijn personage aan het einde van Endgame. "Het zou zonde zijn om dat te vergallen. Ik ben erg beschermend," aldus Evans. "Het voelt bijna alsof we er maar niet aan zouden moeten beginnen."

NieuwsFilm

meest populair