Algemeen

Chadwick Boseman (Black Panther) deed eerst auditie voor Drax (video)

De acteur speelde Drax als een 'koning'.

door Jeffrey Kouters om 13:31 in Algemeen
Chadwick Boseman als Drax the Destroyer? Of Lupita Nyong'o als Nebula? Castingdirector Sarah Finn, die tot nu toe alle castings voor Marvel heeft verzorgd, probeerde sommige acteurs eerst uit voor andere rollen. Dat onthult ze in een interessante featurette op Disney+.

Hoe vind je de juiste acteurs om de iconische rollen van het Marvel Cinematic Universe tot leven te brengen? Castingdirector Sarah Finn is al sinds dag één betrokken bij Marvel Studios en heeft een grote invloed op het castingproces. In Assembling a Universe, een speciale featurette op streamingdienst Disney+, vertelt zij meer over haar taak.

Finn test soms veel verschillende acteurs uit voor een bepaalde rol. Zo deed Chadwick Boseman eerst auditie voor Drax in Guardians of the Galaxy (2014) voordat hij de rol kreeg van Black Panther. "Ik was al een tijdje bekend met Chadwicks werk en was altijd al onder de indruk van hem ", vertelt Finn.

Chadwick speelde Drax echter als een 'koning', op een manier die totaal niet bij het personage paste. Toen Finn de rol van Black Panther moest casten was haar echter al snel duidelijk wie die zou moeten invullen...0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair