Met hoeveel mensen kun je ongestraft je Disney+ account delen?

Net zoals bij Netflix.

Bram de Groot 15 november 2019 15:27 in Algemeen
Afhankelijk van je abonnement kun je de inloggegevens van je Netflix-account delen met bijvoorbeeld familie en vrienden zodat zij "gratis" kunnen Netflixen. Dit principe kan ook toegepast worden op je eventuele Disney+ account.

In hoeverre Netflix en Disney+ hierover iets zeggen in de kleine lettertjes is nog maar de vraag, maar in 2016 gaf Netflix-CEO Reed Hastings nog aan dat hij er weinig problemen mee heeft. Anno 2019 is dat anders, aangezien er nu wordt gekeken hoe middels kunstmatige intelligente (AI) het delen van de inloggegevens tegengegaan kan worden. Vooralsnog bevindt zich dit in een testfase.

Account Disney+ delen
Mocht je overwegen om jouw Disney+ account te gaan delen met vrienden en familie, dan kun je voorlopig veel mensen blij maken. Op één account kunnen namelijk tot vier gebruikers gezamenlijk content afspelen, via zeven gebruikersprofielen. Vermoedelijk is dit aantal niet zonder reden op vier gezet. Het delen van de inloggegevens zorgt uiteraard ook voor een verdere adaptatie van het platform.

Een maandabonnement op Disney+ kost slechts 6,99 euro per maand en dat is zeker niet de hoofdprijs. De Blu-ray uitgave van bijvoorbeeld Avengers: Endgame kost nu zo'n 25 piek.

NieuwsFilm