Algemeen

Nieuwe promofoto's teasen knettergek 'Birds of Prey' met Margot Robbie

Liefhebbers van Harley Quinn opgelet!

door Jeffrey Kouters om 15:57 in Algemeen
In februari maakt Margot Robbie de bioscopen weer onveilig als de gestoorde schurk Harley Quinn in Birds of Prey. Volgens Robbie zal haar nieuwe DC-film even gewelddadig als grappig zijn. Dat teasede ze in een interview met Variety.

Margot Robbie kruipt in Birds of Prey opnieuw in de huid van haar knettergekke harlekijntje. De eerdere teaser beloofde al dat Birds of Prey een andere insteek zal hebben dan eerdere DC-films. "De film is een beetje gek en reflecteert eigenlijk de persoonlijkheid van Harley: absurd, gewelddadig, hilarisch en soms hartverscheurend", teaset Robbie.

Kloppend hart
Haar personage Harley Quinn blijkt het kloppend hart te vormen van Birds of Prey. "Het verhaal van de film wordt vanuit Harley's perspectief verteld", bevestigt Robbie. "Zo krijg je op een totaal andere en unieke manier inzicht in haar wereld", legt ze uit.

Het moge duidelijk zijn dat Birds of Prey vooral om Harley Quinn zal draaien. Dat is gezien de populariteit van het personage misschien ook niet zo gek. Hieronder tref je ook een aantal nieuwe promotieafbeeldingen waarop Harley Quinn centraal staat. De afbeeldingen zijn helaas van een ietwat lage kwaliteit.
Birds of Prey is vanaf 6 februari in de Nederlandse bioscopen te zien!

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

als de film maar niet Charlie's Angels achtig is

TwinsA

Avatar

Ik zat juist met hetzelfde gedacht als GH . Ben bang dat het promotie materiaal mooier oogt dan de film.

GreenHornet

Avatar

BoP gaat hier zeker last van krijgen,

rainking

Avatar

En als deze flopt, dan wil ik graag een echte Birds Of Prey film met de echte Birds Of Prey.

Sunspot

Avatar

Keek er naar uit, maar afgelopen tijd helemaal niet meer.

David Mills

Avatar

Mijn verwachtingen zijn getemperd na het zien van de trailer, zeer teleurstellend. Kan zo maar eens gaan floppen. Moet inderdaad geen Charlie’s Angels achtige rotzooi worden.

draganta

Avatar

Dit is niet BoP. Verander de titel in Harley Quinn.

GreenHornet

Avatar

De hele marketing van de film is een puinhoop.

Noem de film Harley Quinn ik heb geen Bop gezien in de trailer alleen maar haar.

Master Of Films

Avatar

Eens met draganta en met rainking. Het is geen BoP film. Het is een Harley Quinn of desnoods een Harley + Gotham City Sirens film met BoP elementen. Verder ook eens met GH en David Mills. De promotiemateriaal (incl de recente Ewan McGregor uitspraken) oogt idd naar de bekende Charlie's Angels & Terminator Dark Fate doelgroep waar Hollywood zo enorm in de ban is. Gelukkig zijn CA en T:DF geflopt, want de millennials Twitter sneeuwvlokjes laten het uiteraard afweten. Schreeuwen op Twitter, maar lopen langs de ingang van de bioscopen. Smiley face Smiley face

NieuwsFilm

meest populair