Algemeen

Nieuwe horrorfilm speelt zich af in... het Witte Huis?

Cynici zullen misschien zeggen dat er de laatste jaren al genoeg horror uit de ambtelijke woning is gekomen is.

door Timothy van Damme om 12:31 in Algemeen
Filmmakers zijn altijd op zoek naar nieuwe invalshoeken voor horrorfilms. Niet alleen de 'killer' is van belang, maar ook de locatie. In de jaren tachtig waren zomerkampen bijvoorbeeld erg in trek. Andere films proberen juist een afgesloten ruimte te gebruiken om een claustrofobische sfeer te creëren. In die laatste categorie valt een voorlopig titelloze horrorfilm die zal afspelen in... het Witte Huis.

Het is aan regisseur Fede Alvarez (Don't Breathe) en zijn productiehuis Bad Hombre Films om deze film samen met Legendary Pictures te ontwikkelen. De horrorprent wordt omschreven als The Shining in het Witte Huis. Dat schept alvast verwachtingen!

Bad Hombre
Shintaro Shimosawa (als producent verantwoordelijk voor bijvoorbeeld The Grudge) is aangetrokken als nieuwe baas van Bad Hombre Films. Naast bovengenoemde film, zullen zij ook een reboot verzorgen van The Texas Chainsaw Massacre.

De huidige hoofdbewoner van het Witte Huis heeft nog niet gereageerd op het nieuws, maar hem kennende kan een tweet nooit lang op zich laten wachten. Als er in zijn hotels films werden opgenomen, eiste Trump altijd een cameo, dus wie weet zien we hem binnenkort weer op het witte doek. #Cofveve

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RoberPaulsen

Avatar

Er is elke dag horror in het witte huis

GreenHornet

Avatar

Horror valt wel mee het zijn de Democraten die in alles Horror in zien.

Ang3l

Avatar

Reality show?

CaptainCab

Avatar

Relevant, nu het officiële twitter account van het Witte Huis gisteren tot een scheldende propaganda-spuwer is omgezet

Jaws

Avatar

The death off Trump Yes

SeanDeNiro

Avatar

Trump spoort niet helemaal maar nog altijd 10x liever Trump dan Hillary. Ze kon als minister van BZ de Balkan oorlog tegenhouden maar heeft dat niet gedaan. En zo nog legio voorbeelden die Christopher Hitchens veel beter uit kan leggen op youtube. Trump bashen is makkelijk, verder denken blijkbaar niet.

Moviemagic

Avatar

Master Of Films "Zombie Trump. Smiley face Smiley face"


Dat zou mooi zijn Smiley face Misschien nog met die bloedzuiger van een Hillary Clinton erbij als Vampier en Bernie Sanders als een mummy.

Master Of Films

Avatar

^
Dat wordt gegarandeerd een echte horrer topper in de Dark Universe. Smiley face

NieuwsFilm

meest populair