Nieuwe horrorfilm speelt zich af in... het Witte Huis?

Nieuwe horrorfilm speelt zich af in... het Witte Huis?

Cynici zullen misschien zeggen dat er de laatste jaren al genoeg horror uit de ambtelijke woning is gekomen is.

Filmmakers zijn altijd op zoek naar nieuwe invalshoeken voor horrorfilms. Niet alleen de 'killer' is van belang, maar ook de locatie. In de jaren tachtig waren zomerkampen bijvoorbeeld erg in trek. Andere films proberen juist een afgesloten ruimte te gebruiken om een claustrofobische sfeer te creëren. In die laatste categorie valt een voorlopig titelloze horrorfilm die zal afspelen in... het Witte Huis.

Het is aan regisseur Fede Alvarez (Don't Breathe) en zijn productiehuis Bad Hombre Films om deze film samen met Legendary Pictures te ontwikkelen. De horrorprent wordt omschreven als The Shining in het Witte Huis. Dat schept alvast verwachtingen!

Bad Hombre
Shintaro Shimosawa (als producent verantwoordelijk voor bijvoorbeeld The Grudge) is aangetrokken als nieuwe baas van Bad Hombre Films. Naast bovengenoemde film, zullen zij ook een reboot verzorgen van The Texas Chainsaw Massacre.

De huidige hoofdbewoner van het Witte Huis heeft nog niet gereageerd op het nieuws, maar hem kennende kan een tweet nooit lang op zich laten wachten. Als er in zijn hotels films werden opgenomen, eiste Trump altijd een cameo, dus wie weet zien we hem binnenkort weer op het witte doek. #Cofveve

NieuwsFilm

meest populair